@ficho, pretpostavljam da ti je f40 boolji jer si ga u stvarnosti vozio, ili samo po izgledu ili sto je netko rekao
ne, nego zato jer mi 959 izgleda kao neki ruski seljo tuning, taj auto uopće ne doživljavam, ali ni F40 me ne oduševljava
mislim ove gluposti dal sam ga stvarno vozio ili mi je neko rekao ne znam šta ti trebaju u životu, imao sam prilike voziti par egzotičnih auta ali dali je to bitno?? i zašto?? mislim, da si me pitao da li je mi je bolji golf ili megane ajde...
Pitao sam te zato, jer ako ih nisi vozio onda je teško reći koji je bolji, isto tako ako nisi igrao Forzu, teško ti je reći da li je fizika bolja od gt5 ili ne, zar ne, a postati nekakve filmiće u vezi AI u igri i spamati topic samo zato što ne voliš Forzu je djetinjasto.
@ Safety, da li si Forzu igrao na kontroler ili na pravi volan, da li si je igrao nakon što su bug (steering assists) skroz ukinuli na volanima, u koliko jesi (igrao na volan, nakon patch-a) onda ću uvažiti tvoje mišljenje, ukoliko nisi onda nemoj niti pokušati usporedjivati fiziku GT5 i Forze 4. Daleko od toga da je savršena igra i da nema svojih mana, ali ima ih i GT5 jako puno, pa nevidite mene da prcam i postam gluposti GT5 temi. Ako vam se igra ne svidja onda nemojte u ovaj dio foruma niti dolaziti.
@stinger Nije da ja ne želim dolaziti voziti sa vama, već imam nedostatak vremena. Vi dolazite kasno voziti kad ja već gotovo idem spavati, i vozite do sitnih sati, a ja si to trenutno, sa malom bebom ne mogu priuštiti. Ja cu danas večeras doći voziti oko 21h, pa se nadam da češ doći :-)