safety - mislim da pretjeruješ... realno, GT-u treba samo više staza. A čisto sumnjam da se FM4 fizika može imalo približiti GT-u. OK, ti si kontroleraš pa ti se možda i svidi
Meni se i trojka svidja. Ne odgovara mi hladan gran turismo. Jedino online trke sa foruma. Ne pada mi na pamet voziti tamo neke special evente sa retardiranim AI. S druge strane, Forza je cista zabava. Nije mi toliko vazna savrsena fizika, vise novi auti, staze i zvuk. Nije simulacija, ali se jako lijepo vozi.
Hmmm... živi bili pa vidili, ali ja sumnjam da će Forza nešto puno napredovati Online u odnosu na prošlu verziju. A to kažem ja, jedan od onih koji je definitivno najduže ostao voziti Forzu online (i jedan od rijetkih iz ovih krajeva koji su je uopće vozili).
Ja vjerujem da će Forza tu donijeti neke promjene. Ali mislim da Forza nema ni blizu toliko publike kao GT koja se želi ozbiljno utrkivati. FM4 će nesumnjivo biti vrlo zabavna kroz karijeru, ali koliko će taj online funkcionirati u "našem" svijetu... hmmm. Evo ti Amar prvi. On je jedan od najstrastvenijih ljubitelja utrka, vozi sve i svašta, ali na kraju jako malo toga vozi jer se brzo pokaže da to nije to... Previše se podliježe masi, a nekakav hardcore se otjera. GT5 je tu napravio pravi posao i omogućio da obje "strane" uživaju u igri (bez obzira na sve nedostatke). Kod FM to baš nije slučaj.
Svi ovi video materijali mi ništa ne govore što se tiče fizike, čini mi se da svi voze sa uključenim nekakvim asistima, ponašanje auta mi je totano sterilno... Morati ćemo pričekati demo pa vidjeti kako to stvarno funkcionira...