Author Topic: GT5 trophies  (Read 58567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
Re: GT5 trophies
« Reply #15 on: February 18, 2011, 21:01:27 »
Zar je to trofej? Nisam znao...

Ima onaj sa slikanjem Honde na istoj stazi, tamo sam tek iz par pokušaja uspio dobiti trofej...

Ima i onaj gdje u Bernu uslikas onu zensku sta sjedi na zidicu. Imas tu sliku tamo u mojoj galeriji.

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
« Reply #16 on: March 08, 2011, 13:03:55 »
Ak netko od vas lovi trofeje, našal sam odlično mjesto za onaj trofej za pobjedu unutar 0.010...dobil sam ga jučer iz trećeg pokušaja.

Nascar Special Eventi, begginer, prva utrka...traje cca 10 sekundi, vozi se protiv jednog protivnika...samo tempirat kad ga prijeć i to je to...trebat će par pokušaja al ništa drastično...prijeć ga pred kraj, hvatat slipstream i ne baš držat nogu na full gasu da ga se ne prijeđe prerano.

Evo, za vas (nas) dvojicu koje zanima... ;D

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #17 on: March 08, 2011, 14:26:38 »
Taj sam trofej dobio davno, slucajno i bas si me podsjetio na sinosnju situaciju gdje sam pobijedio za 0.006 sec  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #18 on: March 08, 2011, 14:53:59 »
Kako dobit onaj trofej za miceka i imprezu i trofej za gt,ferrarija i jaguara? Bas u neki event poseban uc (onaj classic car je mislim di se stari le mans auti pojavljuju) ili bilo koja utrka di se ti auti pojavljuju? Inace najjaci mi je trofej rollover. Uletio sa espritom malcice prebrzo na ciljnu ravninu trial mountaina i odbijem se i prevrnem i dobijem trofej ahahaha.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #19 on: March 08, 2011, 15:07:10 »
Ja sam taj ferrari jaguar dobio kad sam vozio onaj history car nešto u monacu sa ferrarijem. Na ovaj micek impreza sam skroz zaboravio...

A rollover sam dobio odmah na početku igre na onoj licenci di se na mokroj top gear stazi sa asonom treba zaustaviti na 1000 metara. Držao sam gas do poda i ravnu u one gume. Auto je napravio 180 stupnjeva preko nosa ;D

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #20 on: March 08, 2011, 15:25:20 »
Trofej sa mitsubishijem i subaruom najlakše je osvojiti u arkade modu , 2 player battle (ili kako li se več to zove) tj. split skreenu. Uđeš u to i odabereš recimo mitsubishija , zatim kontroler prebaciš na 2 (PS dugme >controler setting>prebaciš na 2)i zatim odabereš subarua.I onda samo odvezeš ta dva kruga s bilo kojim od tih auta i dobit češ trofej.
Ovaj drugi se dobije kao što je Stinger rekao u Expert Series>Historic Racing Car Cupu kad pobjediš u trci vozrči jedno od ta tri automobila (ford , ferrari ili jaguar).Jaguar se dobije u Endurance seriji u A-spec modu za pobjedu na Indy 500.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #21 on: March 10, 2011, 21:17:56 »
E to me interesiralo dali se i tako moze dobiti. A ovi klasicni le mans trofej ce pricekat dok ne skupim pare.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #22 on: March 17, 2011, 15:03:03 »
Imam 2 pitanja, jest da igram s guštom, al budući da ću ionako probat platinirat (pa kolko god mi trebalo), da imam odgovore za 2 trofeja...

Human Stopwatch
Complete three consecutive laps with time within 0.2 seconds of the Best Lap Time.

Uglavnom, nije mi posve jasan...

Ajde ovak...odvozim najbolji krug na nekoj stazi (bezveze lupam, Tsukuba, npr...)

Nek je on 1:00:00

Znači, ja sljedeća tri kruga moram odvozit da budem za 0:200 bolji od tog vremena?

Uglavnom, prvi sljedeći krug nek bude, npr 0:59:870, drugi 0:59:840 i treći 0:59:920?

Al opet, ak odvozim bolje od rekorda, to je novi rekord...

Moram biti za najviše 0:200 lošiji od tog vremena (1:00:00) u naredna tri kruga?

U kojem god slučaju se radilo, milsim da bi ona okrugla Nascar staza (nisam siguran dal Daytona il Indy) bila najbolja za to...

Gold Standard
Get a gold trophy in every race event, license test, and special event

Onaj zlatni, najteži...moje pitanje se odnosi na ona prvenstva (Championship), kad, u nekom kupu, npr, uz 5 "samostalnih" utrka trebam još odvozit Championship (ono na bodove, jel)

Jel ja trebam bit prvi u svih 5 utrka Championshipa, il mogu, npr, u jednoj bit drugi, u drugoj četvrti (u ostale tri utrke prvi), al sam na kraju prvi sveukupno po broju bodova? Nema veze što sam bio drugi i četvrti u dvije trke, osvojil sam championship sveukupno sa zlatom i samo to se broji, jel?

Pitam jer sam u jednom championshipu na jednoj stazi došal drugi (izvrtjel se pred kraj), pa, ak bi ga moral ponavljat...

Thanks na odgovorima

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #23 on: March 17, 2011, 15:16:55 »
za ovaj prvi, human stopwatch ne treba ti svaki krug biti bolji
može ti drugi ili treći krug biti i lošiji za 0,2

uzme se najbolje vrijeme i slijedeća 2 kruga trebaju biti završena sa maksimalno 0.2 razlike (ili dole ili gore)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #24 on: March 17, 2011, 15:23:55 »
Tri kruga za redom unutar 0,2 sec i to je to...

Ovo sa zlatima... ako si dobio zlato za championship, a nisi na svim stazama pobjedio, možeš samo odvesti tu stazu gdje nisi bio prvi i dobiti zlato na njoj, ne trebaš ponovo cijelo prvenstvo

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #25 on: March 17, 2011, 15:27:29 »
Za human stopwatch ti se uzimaju tri kruga zaredom koji su u 0.200 sec. Dakle nemoraju biti najbrži ili neki rekordi nego konstantni u tih 0.200 sekundi.
A zlata moraju biti sva,samo što u recimo championshipu ako završiš prvi ali ne i u svim utrkama onda moraš ponoviti samo te utrke u kojima nisi osvojio zlato(jer za ukupno zlato već imaš).

JBG poziv i kasnim već
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #26 on: March 17, 2011, 15:37:24 »
zgodno, sad imamo i vizualni prikaz ;

znači, za human stopwatch treba biti kao naša tri posta iznad, tri jednaka sa minimalnim razlikama  ;D

Offline Milicevic87

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-id: Milicevic87
« Reply #27 on: March 17, 2011, 18:26:03 »
Najlakse rijesenje za human stopwatch, odes u arcade, uzmes nascar i daytona oval (ovu stazu, jer su najvece sanse za jednako brze krugove). Nemoj nikako kociti, niti pustit ijednom gas. Vozis par rundi, dok ti ne zablista trofej.

Btw, vozi sam, bez protivnika. Zbog slipstrema koji uzrokuje razlike u vremenima.

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #28 on: March 17, 2011, 18:54:18 »
Imate rundu :)

Sto se tice zlata, ionako prvo rijesim utrke "samostalno" a onda krenem na Championship...znaci, nije bitno dal nisam prvi u nekoh u Champu...

Uglavnom, thanks...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #29 on: March 17, 2011, 19:25:41 »
Još je lakše kad uzmeš sporiji auto kojim možeš uredno voziti uz unutranju crtu i tako lagano opaliti tri kruga sa gasom do poda i bez velikih korekcija volanom