Imam 2 pitanja, jest da igram s guštom, al budući da ću ionako probat platinirat (pa kolko god mi trebalo), da imam odgovore za 2 trofeja...
Human Stopwatch
Complete three consecutive laps with time within 0.2 seconds of the Best Lap Time.
Uglavnom, nije mi posve jasan...
Ajde ovak...odvozim najbolji krug na nekoj stazi (bezveze lupam, Tsukuba, npr...)
Nek je on 1:00:00
Znači, ja sljedeća tri kruga moram odvozit da budem za 0:200 bolji od tog vremena?
Uglavnom, prvi sljedeći krug nek bude, npr 0:59:870, drugi 0:59:840 i treći 0:59:920?
Al opet, ak odvozim bolje od rekorda, to je novi rekord...
Moram biti za najviše 0:200 lošiji od tog vremena (1:00:00) u naredna tri kruga?
U kojem god slučaju se radilo, milsim da bi ona okrugla Nascar staza (nisam siguran dal Daytona il Indy) bila najbolja za to...
Gold Standard
Get a gold trophy in every race event, license test, and special event
Onaj zlatni, najteži...moje pitanje se odnosi na ona prvenstva (Championship), kad, u nekom kupu, npr, uz 5 "samostalnih" utrka trebam još odvozit Championship (ono na bodove, jel)
Jel ja trebam bit prvi u svih 5 utrka Championshipa, il mogu, npr, u jednoj bit drugi, u drugoj četvrti (u ostale tri utrke prvi), al sam na kraju prvi sveukupno po broju bodova? Nema veze što sam bio drugi i četvrti u dvije trke, osvojil sam championship sveukupno sa zlatom i samo to se broji, jel?
Pitam jer sam u jednom championshipu na jednoj stazi došal drugi (izvrtjel se pred kraj), pa, ak bi ga moral ponavljat...
Thanks na odgovorima