Ajd sad jos malo "analize"...
Sinoc sam igrao malo da isprobam sto su jos novo ubacili...
Mene je najvise odusevila potpuna izmjena nocnog prikaza.
Sada je sve puno vidljivije i u skladu s ocekivanom vidljivoscu. SS5 je najbolji primjer, staza je dosad bila pretamna van svake pameti, a sad je kako treba. Meni se cini da su jednostavno korigirali gammu na ispravno, a nabrzinu sam pogledao i SS7, gdje je promjena takodjer itekako vidljiva.
Danas cu provjeriti Toscana utrku s Murcielagom na Grand Touru.
Ono sto je najvazije vezano za nocne utrke je sto su napokon ispravili gresku u video-bufferu gdje je dolazilo do neke cudne pixelizacije, vjerovatno na upscaleru jer je pattern bio strasno pravilan - pojavljivao se kada se sa podrucja vece osvjeljenosti ulazilo na podrucje s manjom osvjetljenoscu ili prema potpunom mraku. To se redovno dogadjalo na SS5 i SS7, a nekad i na Nurbu kad je pao mrkli mrak, podjednako u utrci ili u replayu.
Toga vise nema, sad je sve fenomenalno.
Sjajan update, a za zvuk se takodjer slazem, sve zvuci nekako bolje.
Osim zvuka sam isprobao i mehanicki damage i jasno mi je zasto nije ubacen u A i B Spec karijere... A posebno kad se sjetim amerikenjaca... Bar 85% ljudi ne bi doslo dalje od trece utrke zbog frustriranosti...
Slazem se. Da je ovakav mehanicki heavy damage prisutan u karijeri, nastala bi opca revolucija internacionalne frustracije.