Author Topic: 1.05 Update • 20/12/2010  (Read 80791 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: 1.05 Update • 20/12/2010
« Reply #75 on: December 22, 2010, 11:52:27 »
Imam pitanje za prvi event, onaj sa Fiatom. Što ste kemijali po ovjesu? Trenutno imam srebro, približio sam se max 4 sekunde Audiju A2. Smatram da vozim na maksimumu, kupio sam fully customizable ovjes i mjenjač, stavio lakša stakla i kupio plavi filter pa me zanima da li su ljudi sa zlatom kemijali što po ovjesu i kakve su im postavke.
Ja sam mu samo stavio filter i onaj prvi ovjes koji se ni ne može podešavati. Amar je stavio filter i kratku getribu. I oba smo prošli. Ne znam kako on, ja sam svog prestigao u zadnjem zavoju s vanjske strane.
U globalu, osim što naravno trebati imati odlične putanje, sve se dobija na kočenju jer možete jako, jako kasno kočiti i na onim oštrim zavojima im se pri kočenju uvijek možete ubaciti iznutra. Ne trebate se lupati sa njima, ali ako koga taknete ko ga jebe...

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #76 on: December 22, 2010, 12:23:28 »
Ajd sad jos malo "analize"...
Sinoc sam igrao malo da isprobam sto su jos novo ubacili...

Mene je najvise odusevila potpuna izmjena nocnog prikaza.

Sada je sve puno vidljivije i u skladu s ocekivanom vidljivoscu. SS5 je najbolji primjer, staza je dosad bila pretamna van svake pameti, a sad je kako treba. Meni se cini da su jednostavno korigirali gammu na ispravno, a nabrzinu sam pogledao i SS7, gdje je promjena takodjer itekako vidljiva.

Danas cu provjeriti Toscana utrku s Murcielagom na Grand Touru.

Ono sto je najvazije vezano za nocne utrke je sto su napokon ispravili gresku u video-bufferu gdje je dolazilo do neke cudne pixelizacije, vjerovatno na upscaleru jer je pattern bio strasno pravilan - pojavljivao se kada se sa podrucja vece osvjeljenosti ulazilo na podrucje s manjom osvjetljenoscu ili prema potpunom mraku. To se redovno dogadjalo na SS5 i SS7, a nekad i na Nurbu kad je pao mrkli mrak, podjednako u utrci ili u replayu.

Toga vise nema, sad je sve fenomenalno.

Sjajan update, a za zvuk se takodjer slazem, sve zvuci nekako bolje.

Osim zvuka sam isprobao i mehanicki damage i jasno mi je zasto nije ubacen u A i B Spec karijere... A posebno kad se sjetim amerikenjaca... Bar 85% ljudi ne bi doslo dalje od trece utrke zbog frustriranosti...

Slazem se. Da je ovakav mehanicki heavy damage prisutan u karijeri, nastala bi opca revolucija internacionalne frustracije.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #77 on: December 22, 2010, 12:29:44 »
Ja sam valjda jedini koji nije ni vozio SS7

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #78 on: December 22, 2010, 12:34:07 »
Imam pitanje za prvi event, onaj sa Fiatom. Što ste kemijali po ovjesu? Trenutno imam srebro, približio sam se max 4 sekunde Audiju A2. Smatram da vozim na maksimumu, kupio sam fully customizable ovjes i mjenjač, stavio lakša stakla i kupio plavi filter pa me zanima da li su ljudi sa zlatom kemijali što po ovjesu i kakve su im postavke.
Ja sam mu samo stavio filter i onaj prvi ovjes koji se ni ne može podešavati. Amar je stavio filter i kratku getribu. I oba smo prošli. Ne znam kako on, ja sam svog prestigao u zadnjem zavoju s vanjske strane.
U globalu, osim što naravno trebati imati odlične putanje, sve se dobija na kočenju jer možete jako, jako kasno kočiti i na onim oštrim zavojima im se pri kočenju uvijek možete ubaciti iznutra. Ne trebate se lupati sa njima, ali ako koga taknete ko ga jebe...

Ja budala kupio full getribu i onda je skroz skratio tako da sam dobio isto što i Amar,a i ja sam riješio na principu Stingera i audija u zadnjem zavoju s vanjske strane!
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #79 on: December 22, 2010, 12:58:38 »

Ja budala kupio full getribu i onda je skroz skratio tako da sam dobio isto što i Amar,a i ja sam riješio na principu Stingera i audija u zadnjem zavoju s vanjske strane!

Ma i ja sam kupio full getribu bez veze... ajd, vježbati ću danas, moram to završiti.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #80 on: December 22, 2010, 13:30:02 »
Ja sam smanjio masu na 1000 kg preko olakšanja prozora, i kupio sam plavi filter. To je to od tuninga, ali sam još dodao dijelove za aerodinamiku.

Na početku trke se čini da će se Audi teško sustići, ali u zadnja dva kruga kao da malo uspori, pa se uspije nadokandit velik zaostatak, na kraju ga i prestić.

Ja se sjebao jer sam zaboravio da ne smijem mijenjat ulje, pa sam onda uzo još jednog Fiata, ovaj put plavog, a ne bijelog...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #81 on: December 22, 2010, 13:31:55 »
Jebote, koliko novaca ulupavate u jednostavan event ;D

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #82 on: December 22, 2010, 13:34:42 »
ništa nije jednostavno  ;D
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #83 on: December 22, 2010, 13:35:57 »
Ja sam fici kupio samo sajbu i auspuh al sam jedva dobio audija u zadnjem zavoju!! :-\
Inace ocekivao sam da ce ovi eventi biti malo tezi posto se dobije jako puno para za njih,al jbg!!
I definitivno se slazem sa djurom da su zvuk poboljsali,sve mi nek prirodnije sad zvuci....puno bolje u svakom slucaju! :)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #84 on: December 22, 2010, 13:41:34 »
Ma ja kad tuniram, uvijek sredjujem do kraja, osim ako mi je auto nezanimljiv. Sad cu ovog Fiata dic koliko se da, pa kasnije s njim u malo teze utrke. GT mi je uvijek bio oko tuninga, i uzivam u tome. Automehanicar, sta ces.

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #85 on: December 22, 2010, 14:10:44 »
Jebote, koliko novaca ulupavate u jednostavan event ;D

Imaš pravo. Te auto, te ovjes, te mjenjač... jebote ko da nas je Šuker osobno podučavao kako da racionalno potrošimo novce....

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #86 on: December 22, 2010, 14:15:07 »
koja vremena radite u toj utrci da vidim kako stojim u practice sam vozio niskih 1.20 sa sport ovjesom i ničim više
to je otprilike potrebno, ja sam za zlato vozio prvi 1.21 (prvi je krug sporiji zbog toga što jedan auto čeka u zasjedi na zadnjem zavoju prije ciljne ravnine), sljedeća tri 1.20, a zadnji 1.19.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #87 on: December 22, 2010, 15:24:18 »
Evo jos dodatnih stvari koje ispravlja patch:

- improved rain drops on windshield:
• amount of raindrops on windshield extendend
• improved resolution of raindrops

- clipping from tree shadows on the roud at Lemans has been removed
- tuned Aston Martin no longer uses 'E-engine' sound, now sounds almost like the 'Dirty Shirly', when tuned
- overal fps performance better and less screen tearing
- shadow improvements
- Smoke/spray pixelation around the cars improved
- Laps, restrictions and other infos are now displayed in the online race browser
- In GT Rally, there are now only two choices for map display - off or fix to track (or maybe it was fix to car). Manually changing the map scale doesn't make any difference as it now auto-scales depending on your speed
- In online lounge, when browsing the servers, there is a check box for recommended

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #88 on: December 22, 2010, 15:30:07 »
Mogao bi skupiti sve promjene pa ih staviti negdje... npr. u prvi post

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #89 on: December 22, 2010, 15:37:39 »
Sad to vec izgleda skoro kao pravi GT. Do kraja iduce godine mogle bi sve mane biti ispravljene, a ovo dodavanje seasonal evenata je pun pogodak. Pa nek pirati voze, ako imaju sta.