Author Topic: 1.05 Update • 20/12/2010  (Read 80797 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
Re: 1.05 Update • 20/12/2010
« Reply #60 on: December 22, 2010, 09:48:21 »
Imam pitanje za prvi event, onaj sa Fiatom. Što ste kemijali po ovjesu? Trenutno imam srebro, približio sam se max 4 sekunde Audiju A2. Smatram da vozim na maksimumu, kupio sam fully customizable ovjes i mjenjač, stavio lakša stakla i kupio plavi filter pa me zanima da li su ljudi sa zlatom kemijali što po ovjesu i kakve su im postavke.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #61 on: December 22, 2010, 10:16:39 »
Spustio max, stvrdnuo sve max, nagib prednji 1.0 zadnji 0.5. Spojler stavi, aerodinamika minimum.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #62 on: December 22, 2010, 10:16:51 »
Imam pitanje za prvi event, onaj sa Fiatom. Što ste kemijali po ovjesu? Trenutno imam srebro, približio sam se max 4 sekunde Audiju A2. Smatram da vozim na maksimumu, kupio sam fully customizable ovjes i mjenjač, stavio lakša stakla i kupio plavi filter pa me zanima da li su ljudi sa zlatom kemijali što po ovjesu i kakve su im postavke.
ja sam kupio još sports amortizere nikakvog drugog petljanja po ovjesu, mjenjač spustio na 140 km/h (dalje ne ide) i napravio ovo što i ti. jest da me iznerviralo, ali ako sam ja uspio sa svim asistima isključenima...

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #63 on: December 22, 2010, 10:24:30 »
Spustio max, stvrdnuo sve max, nagib prednji 1.0 zadnji 0.5. Spojler stavi, aerodinamika minimum.

E sada ću ispasti tošo.... Ja sam mislio da ako previše spustim i stvrdnem ovjes teže prolazim kroz zavoje.... U principu, po Ariesovom je bolje da ne prtljam ovjes nego jednostavno pokušam još negdje pronaći tu sekundu po krugu koja mi bježi....

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #64 on: December 22, 2010, 10:38:38 »
Utrka je teska, i nema druge nego vjezbati. Ako si na kontroleru, probaj upalit skid recovery, tc off, sc off svakako.

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #65 on: December 22, 2010, 10:45:13 »
Utrka je teska, i nema druge nego vjezbati. Ako si na kontroleru, probaj upalit skid recovery, tc off, sc off svakako.

Ma sve mi je na off, nisam skužio ispočetka da mi je uključen tcs pa sam pomislio da nikad neću ni doći do medalje. Žao mi je jedino što sam kupovao fully customizable ovjes, mogao sam kupiti sports i ne razmišljati pola sata kako da što namjestim. S ništa, vježbati...

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #66 on: December 22, 2010, 11:12:02 »

Ma sve mi je na off, nisam skužio ispočetka da mi je uključen tcs pa sam pomislio da nikad neću ni doći do medalje. Žao mi je jedino što sam kupovao fully customizable ovjes, mogao sam kupiti sports i ne razmišljati pola sata kako da što namjestim. S ništa, vježbati...

Utrka je najteža od svih ja sam napravio isto što i ti, spojlere,druge felge,filter,full ovjes,olakšani zamašnjak,duplu lamelu, učvršćivaće muldi, LSD iako mislim da nije potreban jer auto nema nikakvu snagu. Mjenjač nisam ništa dirao. 5 i 7 zavoj su ti najbitniji makar u svakom ih moras stizati.  Štelanje ovjesa:max u pod, anti roll pojačan za jedan na obe strane, i nagib na -2.3 obje strane! I završio sam s oko 4 sec ispred Audia! U prvom krugu moraš biti ispred onoga Ford Ka dapače prije ulaza u zadnji zavoj(7). To neka ti bude referenca o brzini. A u zadnjem krugu ti moraš biti na startno-ciljnoj ravnici a Audi mora ulaziti u prvi zavoj! To ti je cca.
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #67 on: December 22, 2010, 11:18:19 »
moj fići ima 66ks i ubija me u pojam, jučer sam trenirao po tsukubi okretao se pod ručnom zabijao prvu u blokadu smao da oslabi i ništa još uvjek 66hp
neću kupovati novi nema šanse hehe, koja vremena radite u toj utrci da vidim kako stojim u practice sam vozio niskih 1.20 sa sport ovjesom i ničim više
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #68 on: December 22, 2010, 11:19:18 »
Ajd sad jos malo "analize"...
Sinoc sam igrao malo da isprobam sto su jos novo ubacili...
Osim najvidljivijeg dijela s onim teksturama u vecim rezolucijama na starim stazama, netko je spomenuo da je zvuk poboljsan, pa sam se malo koncentrirao na taj segment...
Stvarno, prckali su po sampleovima nekih auta, cak i po Ferrarijima, sto mi se najvise svidja  ;D
Osim toga, uvaljali su jos sampleova za kocenje, pa sve skupa ljepse zvuci...
Na sve zvukove su dodali blagi reverb, pa cijela stvar zvuci puno prirodnije nego prije...
Joj, kako mi je zao onih koji nemaju fini surround da cuju onaj pravi "mesnati" zvuk, jer telke klipaju sve ispod 80 ili 100 Hz...
Uglavnom, malo sam kontao zasto stari Figuar ne zvuci kak bi trebalo kad se muci na visokim okretajima uz brdo i skuzio da bi trebali overlayat 4 ili 5 sampleova i jos ih modulirat (uglavnom samo na starijim autima) da bi zvucali skroz kak spada, a to bi znacilo kompletno preprogramiravanje enginea za zvuk, sto bi opet pojelo resursa i vremena ostalim stvarima, tako da to sad jednostavno ne bi imalo smisla...
Cak su poboljsali i zvuk kise :)

Osim zvuka sam isprobao i mehanicki damage i jasno mi je zasto nije ubacen u A i B Spec karijere... A posebno kad se sjetim amerikenjaca... Bar 85% ljudi ne bi doslo dalje od trece utrke zbog frustriranosti...

I shvatio sam ono sto je Perica napisao da mu je gust uzet neki auto i samo se vozat naokolo...
Napravio sam pogresku, pa sam Fiatu 500 promijenio ulje i onda ga odlucio probat izmucit (nemojte pokusavat, jer nema puno efekta) i vozat ga po Nordschleife (kisa+dan/noc) na gumama iz ducana... Cista uzivancija voznje i divnog krajobraza, a onda, usred noci odlucim pogledat kako izgleda suma po mraku na rear view. Doslovno mrak! Crn ekran :)

Mislim da sam vas dosta gnjavio za sad, idem malo na arbeit...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #69 on: December 22, 2010, 11:25:18 »
Ljubi te deda Zika, ono sto se nama ne da, tebi je zadovoljstvo. Svaka cast, Djuka!

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #70 on: December 22, 2010, 11:25:57 »
moj fići ima 66ks i ubija me u pojam, jučer sam trenirao po tsukubi okretao se pod ručnom zabijao prvu u blokadu smao da oslabi i ništa još uvjek 66hp
neću kupovati novi nema šanse hehe, koja vremena radite u toj utrci da vidim kako stojim u practice sam vozio niskih 1.20 sa sport ovjesom i ničim više

Ja sam vozio 1:19:592 ali sa stalnim prestizanjima, tak da nijeisto voziti čisti krug bez suparnika i sa suparnicima!!
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #71 on: December 22, 2010, 11:35:29 »
Meni suparnici i nisu stvarali toliki problem, audi najvise pobigne na pravcu prije cilja, po krivinama vozi dosta sporije.
Ja sam promjenio stakla, sto ga je olaksalo na ravnih 1000kg, stavio sportsku granu sto vodi sa motora i to je diglo na ravnih 65ks, sportski ovjes, mjenjac i iz prve zlato.

Jest da sam Audi presao na zadnjoj krivini u koju on ulazi drasticno sporo ;D
Isplati se ulozit u auto jer velika je nagrada...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #72 on: December 22, 2010, 11:37:29 »
Meni suparnici i nisu stvarali toliki problem, audi najvise pobigne na pravcu prije cilja, po krivinama vozi dosta sporije.
Ja sam promjenio stakla, sto ga je olaksalo na ravnih 1000kg, stavio sportsku granu sto vodi sa motora i to je diglo na ravnih 65ks, sportski ovjes, mjenjac i iz prve zlato.

Jest da sam Audi presao na zadnjoj krivini u koju on ulazi drasticno sporo ;D
Isplati se ulozit u auto jer velika je nagrada...

U sve se isplti uložiti jer se dobiva jako puno u svemu!!

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #73 on: December 22, 2010, 11:39:34 »
I naravno da sam nesto zaboravio  ::)

Kad sam se GT-Rom kresnuo u ogradu i cuo da mi kasljucka turbina, snebio sam se naskroz  ;D
Zakon!
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #74 on: December 22, 2010, 11:43:18 »
Mozda nisam primjetio prije, sad uz lagani udar od ogradu, kao da se cuje kako se razbije staklo od svijetala, ja sam udario zadnjim krajem...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo