Ajd sad jos malo "analize"...
Sinoc sam igrao malo da isprobam sto su jos novo ubacili...
Osim najvidljivijeg dijela s onim teksturama u vecim rezolucijama na starim stazama, netko je spomenuo da je zvuk poboljsan, pa sam se malo koncentrirao na taj segment...
Stvarno, prckali su po sampleovima nekih auta, cak i po Ferrarijima, sto mi se najvise svidja
Osim toga, uvaljali su jos sampleova za kocenje, pa sve skupa ljepse zvuci...
Na sve zvukove su dodali blagi reverb, pa cijela stvar zvuci puno prirodnije nego prije...
Joj, kako mi je zao onih koji nemaju fini surround da cuju onaj pravi "mesnati" zvuk, jer telke klipaju sve ispod 80 ili 100 Hz...
Uglavnom, malo sam kontao zasto stari Figuar ne zvuci kak bi trebalo kad se muci na visokim okretajima uz brdo i skuzio da bi trebali overlayat 4 ili 5 sampleova i jos ih modulirat (uglavnom samo na starijim autima) da bi zvucali skroz kak spada, a to bi znacilo kompletno preprogramiravanje enginea za zvuk, sto bi opet pojelo resursa i vremena ostalim stvarima, tako da to sad jednostavno ne bi imalo smisla...
Cak su poboljsali i zvuk kise
Osim zvuka sam isprobao i mehanicki damage i jasno mi je zasto nije ubacen u A i B Spec karijere... A posebno kad se sjetim amerikenjaca... Bar 85% ljudi ne bi doslo dalje od trece utrke zbog frustriranosti...
I shvatio sam ono sto je Perica napisao da mu je gust uzet neki auto i samo se vozat naokolo...
Napravio sam pogresku, pa sam Fiatu 500 promijenio ulje i onda ga odlucio probat izmucit (nemojte pokusavat, jer nema puno efekta) i vozat ga po Nordschleife (kisa+dan/noc) na gumama iz ducana... Cista uzivancija voznje i divnog krajobraza, a onda, usred noci odlucim pogledat kako izgleda suma po mraku na rear view. Doslovno mrak! Crn ekran
Mislim da sam vas dosta gnjavio za sad, idem malo na arbeit...