Author Topic: GT5 Seasonal Events • December 2010  (Read 89982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
Re: GT5 Seasonal Events • December 2010
« Reply #105 on: December 29, 2010, 22:12:20 »
Takav sam i ja. I u GT4, a i nekoliko puta u GT5 mi se dogodilo da tako sve zeznem pred kraj u nekim trkama ili TT-ovima...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #106 on: December 29, 2010, 23:45:39 »
Takav sam i ja. I u GT4, a i nekoliko puta u GT5 mi se dogodilo da tako sve zeznem pred kraj u nekim trkama ili TT-ovima...
Nije vas zeza Nascar, po nekoliko tisucinki me je znalo djelit od prvog mjesta, udjemo u cilj kao James i Clarkson sa 458 i SLS, uvijek cu spominjati taj Nascar, majka ga ljubila u hladno celo tko je god to stavio!
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline HoX

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #107 on: December 30, 2010, 02:52:55 »
eto rjesio i ja focusa i mazdicu... S fokusom treba samo dobro putanju uloviti i sto manje kociti :) , a rx7 je bitno da se vozi ispod 1.02  i super , meni je best 0.59.476
PSN ID : danijel_horvat

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #108 on: December 30, 2010, 09:25:03 »
@Aries - što se tiče Focusa ne bi vjerovao koliko je potrebno pravilno naučiti stazu i putanje u Madridu i koliko ćeš tu puno dobiti
ma znam, to je potrebno za sve, negdje više, negdje manje, ali to je previše za mene. znam ja uglavnom stazu(e), ali putanje, markere, težište auta, shiftanje mase, ovo-ono... ne vozim po markerima, ne kočim po markerima, ne osjećam promjene težine niti ostale qp, uglavnom ne znam koliko koji auto može ili smije u određenom zavoju, da me probudiš u pola noći i pitaš bih li založio život u objašnjavanje razlike između oversteera i understeera, rekao bih da ne bih. vozim totalno po osjećaju i trenutnoj vizualnoj percepciji, a potpuno zavisno o trenutnom psiho-fizičkom raspoloženju. za više od toga nema benzina u mom tanku. ali ja sam zadovoljan.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #109 on: December 30, 2010, 10:35:11 »
za više od toga nema benzina u mom tanku. ali ja sam zadovoljan.

To je meni najvažnije... da mi ne plačeš na što si potrošio pare ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #110 on: December 30, 2010, 10:37:34 »
Nego, što mislite, kakve su nam šanse da nas sutra ujutro dočeka novi Seasonal Event? Bilo bi lijepo da nastave sa dosadašnjim ritmom jednom tjedno ;D

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #111 on: December 30, 2010, 11:08:55 »
za više od toga nema benzina u mom tanku. ali ja sam zadovoljan.

To je meni najvažnije... da mi ne plačeš na što si potrošio pare ;D
nadam se da amar neće kokodakati oko ovog kratkog privatnog uzurpiranja prostora, ali vjerujem da sam odavno napisao da mi nije žao para. dapače. mislim da se to vidi lako po svakodnevnom prometu. ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #112 on: December 30, 2010, 11:18:05 »
nadam se da amar neće kokodakati oko ovog kratkog privatnog uzurpiranja prostora, ali vjerujem da sam odavno napisao da mi nije žao para. dapače. mislim da se to vidi lako po svakodnevnom prometu. ;D
On ti ionako većinu toga na forumu ne pročita... ono, mo'š ga stjerat u qrac krasan, neće ni primjetiti... 'naaaš ;D ;D ;D

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #113 on: December 31, 2010, 19:53:36 »
danas sam završio jeffa gordona, dobio nascar, promijenio ulje inercijom, i naravno, zajebo se. 864BPS, a 850 je limit. jaoooooo.

pravilno postavljen LSD - s kojim sam na GTP dobio ispravan set-up i onda je sve islo kao podmazano. LSD postavke 10,10, 5 i sve je odjednom sjelo na svoje mjesto. Prosjecan krug 1.41/42. Do tog set-upa nije bilo majke voziti ispod 1.43 prosjek. Vazne su i kocnice, s postavkom 4/8.
svaka čast na set-upu. točno je tako bilo. bez njega sam prvi krug uglavnom vozio 1,45 ostale jedva oko 1,43. s novim set-upom je prvi bio 1,43, a ostala 4 su bila 1.41/1.42.

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #114 on: January 03, 2011, 13:15:09 »
Hvala na setupu za Mazdu, zlato još nemam no vozio sam par krugova 1:00 kusur te jedan i ispod 1:00, znači ide, samo uz koncentraciju trebam odvoziti sve ok krugove- malo se tu i tamo sjebem na hairpinu- prevelika brzina na izlasku pa zahvatim travu i tu pušim.

Focus.... hm, unatoč setupu ne ide mi za sada ispod 1:44 tako da za sada ne lovim.

Nascar....ah, nascar.... tu sam došao do 14. mjesta i ne vjerujem da ću biti bolji, da složim krug bez (većih) izljetanja moram imati sve na on. i TC i ASM i Skid, a tu ga ispod 7:02 ne spuštam. Znam gdje mi je limit, to jednostavno neće ići....

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #115 on: January 03, 2011, 17:09:12 »
Meni je NASCAR najlakši event od ovih novih pet.Stavi mu aerodinamiku na max. i prednju i zadnju pa pokušaj.
Usput i u B-Spec NASCAR sam uspio pobjediti na Grand Valley i Laguna Seca s max aerodinamikom , dok mi je bez toga vozač spalio zadnje gume.

Offline xraven13

• Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #116 on: January 03, 2011, 21:30:12 »
Dal se negdje "biljeze" medalje osvojene u Seasonal Events ? Inace svaka im cast, ovo sam ocekivao od Gran Turisma.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #117 on: January 03, 2011, 21:31:02 »
Misliš na statistiku profila? Ne... bar nisam vidio ništa takvo

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #118 on: January 04, 2011, 01:07:26 »
Krenuo prvo sa Focusom, sa Rastinim setupom se primaknem na nekih 3-4sec, krugove vozim po 1.43, vozim tek nekih satak, trebam nauciti stazu, mislim da se u tome krije najveci problem, onda ce i vrijeme po krugu pasti za tu sekundu.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #119 on: January 04, 2011, 07:57:47 »
Hvala na setupu za Mazdu, zlato još nemam no vozio sam par krugova 1:00 kusur te jedan i ispod 1:00, znači ide, samo uz koncentraciju trebam odvoziti sve ok krugove- malo se tu i tamo sjebem na hairpinu- prevelika brzina na izlasku pa zahvatim travu i tu pušim.

Focus.... hm, unatoč setupu ne ide mi za sada ispod 1:44 tako da za sada ne lovim.

Nascar....ah, nascar.... tu sam došao do 14. mjesta i ne vjerujem da ću biti bolji, da složim krug bez (većih) izljetanja moram imati sve na on. i TC i ASM i Skid, a tu ga ispod 7:02 ne spuštam. Znam gdje mi je limit, to jednostavno neće ići....

Ja sam pokušao par puta sve evente i uspio pozlatiti prvi i zadnji. Odnosno NASCAR bez setupa iz drugog ili trečeg puta ali sa TCS-om. Što je naj važnije i nije mi se činilo da idem brzo i prvi krug mi zaostatak nije pretjerano padao. Prvi 41 sec,a na kraju kruga mislim da je bilo 26 sec.
Tako da imaš još šanse. Fokus me malo namučio pa sam odustao i zadovolio se srebrom ali isto bez setupa. Budem malo pokušao preporučeni setup pa bumo videli.
Jučer sam krenuo malo u A-spec i onda mi marespeed pošalje poruku i nenadano se zaigramo od cca 17 do pola devet. Bilo je super i bilo nas je dosta.
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI