Preseravaš se prijatelju, a ja to ne volim. Da je netko drugi u pitanju bolio bi me kurac, ali kad si ti u pitanju onda popizdim. Jer prvo nisi bio za listu odn nije ti se dalo trošiti novce na nju. Pa je onda kao bilo ok, ti ćeš što i ostali, pa onda ne valja ovo, pa ne valja ono... pa jebote, reci onda, ja bih to i to, napravi to i kraj priče. Radi bilo što samo mi nemoj bit hadezeovac jer znaš i sam koliko popizdim na takva preseravanja.
Ja sam debelo proučavao listu, tražeći što da nađem da je najoptimalnije, nekakva sredina za većinu. Imaš li boljih prijedloga? Lijepo reci i staviti ćemo to na listu i onda ćemo to voziti. A nemoj mi jedan dan da ti se ne kupuje, pa drugi dan ti je kao okej, pa treći ne valja jer je ovo, četvrti ne valja jer je ono... Kao, sad je FR dosada, a AWD najveće zlo. TI bi kao MR? Pa stavi jebote, a ne pustiš mene da izigravam budalu sa stavljanjem i onda me jebeš jer se nadrkaš na fakin seasonal event. Nismo vozili ni stare veliš? Mi jesmo, a tebe nije bilo online skoro 10 dana... sad smo samo dodali par auta koji bolje drže cestu i to je to...
btw... prebaci ove postove pod online di im je i mjesto... ako ti se da upaliti komp naravno