Nakon 3-4 sata šamaranja sa Focusom i pauzama, kutije cigareta i litre i pol domaćeg bijelog uspio sam kresnuti Focusa dva zavoja prije cilja. Istina, na kraju mi je pukao film pa sam morao malo i na silu, ali eto, uspio sam i bez Skida što je feći uspjeh nego sa njim i bez guranja...
Na auto sam nakačio sve što može što je naravno jednostavno, ali sve to podesiti kako treba, uz jako malo znanja oko istoga je krvav posao. Sinoć sam se smijao Knegasu što mijenja majice, pa evo sam i ja morao promijeniti jednu. Čisto da se zna da nisam pojačao grijanje jer sam morao obuti duple čarape
Jedva sam pronašao pravi omjer getribe, ovjesa i diferencijala. Kad sam došao na 5 sec do Focusa onda sam krenuo sa traženjem najidealnijih putanja i pravog stupnja prijenosa za pojedine zavoje. Onda sam uvidio da dosta dobijam ako šaltam jednu crticu prije crvenoga u višim stupnjevima prijenosa...
Na kraju, vjerujem da je moguće i bez guranja, ali nakon ovoliko sati vožnje i "dopinga" nemam nikakve volje da ponovim sve i snimim čisti krug. Meni dosta, krećem na ostale evente...
U svakom slučaju, neka samo nastave sa ovakvim eventima, to je ono što se traži... bolje ovo nego sve licence skupa