Jel možeš napisati kompletan setup za mazdu i što si sve stavio na nju? Da li koristiš limited slip. diff i kako je podešen?
stavi sam sve što treba, body rigidity, olakšao je koliko ide, konja dodao koliko treba, kupio aero kit, downforce na full, LSD, spustio auto skroz, skroz ga otvrdnuo, camber na 2,0, toe in/out 0, i onaj kod LSD-a u prvom stupcu,zadnji što se da mjenjat, na 4 prednji i zadnji. I samo voziti i vježbati :-). Potrošio sam sveukupno barem 3 sati na taj event.
Očekivao sam da ću dobiti ovakav odgovor pa samo mogu reći da si mi kurca pomogao... kad dođeš doma, napiši lipo brojku po brojku, kategoriju po kategoriju.
Mada, meni ovo sa oba cambera na 2.0 ne ide u glavu odn. ne paše mom stilu vožnje... jednostavno mi previše ide preko nosa na nekim zavojima, naročito na zadnjem.
Najviše me ubija kočenje, tu nikako da ulovim konstantu jer skoro nikad ni ne dolazim istom brzinom na kočenje jer me izjebe ubrzavanje iz prethodnog zavoja. Prvi krug ispod 1.01? Ne znam, ako to napravim odma udrem glavom u zid
I onda to ponovit još 9 puta. Skočim priko balkona odma
Najviše od svega fascinira na koliko različite setupove ljudi prolaze, to je posebna priča...
I naravno, glupost svih gluposti jest nemogućnost snimanja različitih setupova... jebote, potrošio sam tonu papira zapisujući sve promjene tražeći najbolji setup