Evo, rješio sam Ring s Golfom V samo s promjenom ulja. Nakon promjene ulja, auto je imao 202 HP.
Nažalost, ima sam dva kontakta, ali sve ostalo je bilo čistunac. Prvi kontakt je s Cliom - prestignem ga s unutarnje strane, ali on svejedno vija svoju liniju i udari me odostraga. Drugi kontakt je s Peugeotom - iznenadio me sa stvarno ranim kočenjem, pa ja nisam uspio ful zakočiti i zbog tog sam mu se zabio u stražnjicu.
Prolaz nakon Aremberga mi je +38.2. Zatim, Mini se mora prestić taman prije "Šume", zatim dolazi Clio i onda Peugeot u zavoju di su one kuće. Zatim se ona trojica preteku prije polaska na onaj brzi dio s lijevim zavojima. Zadnji od njih, Audi, se prestigne taman nakon dolaska na taj brzi dio. Onda se ganja onu trojicu na vrhu.
Volva sam prestigao prije Mini-Karussella. Zatim se brzo uđe na zadnju ravninu (zaostatak kod mosta mi je bio oko 4.5 s) i maksimalno se iskorištava slipstream od Megane-a koji katapultira naprijed. Bubi se približi u predzadnjem zavoju i zatim nakon izlaska iz zadnjeg zavoja se uspije prestić i dolazi se na prvo mjesto. Ja sam pobijedio s prednošću od 0.021 s.
Jedino mi je žao tih glupih kontakata. Mislim da ću pokušati još nekoliko puta jer želim imati lijepi replay sa potpuno čisto odvoženim krugom. Onaj sudar s Peugeotom me malo usporio, kao i što me Volvo malo usporio jer ga nisam mogao odmah pretjeći. Ali i da se malo brže dođe na ravninu, Megane svejedno nije preblizu, tako da će se ta zavjetrina i u tom slučaju odlično iskoristit, a Bubu onda pobijedit na isti način, samo s malo više prednosti.
Odličan event, obožavam Nurburgring...