Novi dodatak mojoj garazi!
Megane RS 225 > Megane R26 Replica (žuta boja, fully customizable ovjes a.k.a. "cup" ovjes, sport exhaust, podesiv LCD, increased body rigidity a.k.a. "cup" šasija). Ostaje problem viška 80 kg i zadnjih vrata, ali tu nema lijeka (stage 1 weight reduction uzima previse kg, tada vec dolazimo do tezine modela R26.R). Također, fale "F1 TEAM" naljepnice, Recaro sicevi i jos dosta sitnica, ali tu isto nema lijeka. Renault BeBoop felge sa RS-a iste su onima na R26.
Kliknite na njih za punu velicinu!
...
Ej, vidim da isto razmišljamo i imamo dobar ukus )) Ja sam isto sebi napravio jedan R26R i sada gledam ove tvoje slike i baš si razmišljam da bi mogli jedan dan nać se online da usporedimo ta dva R26Ra. Da vidimo kako si je tko zamislio taj auto i kako će proći to kroz jednu utrku. Ako si zainteresiran! Staza može biti Nordshleife!!
Može.
Javim ti se kada budem(o) online.
S time da je moj R26 a ne R26R, ali nema veze.
P.S. Imam i jednog žutog Clia "CUP". Znaci "standard" model Renault Sport Clio Renault Sport 2.0 16V ’02 prefarban u žutu boju i sa malo dorađenim ovjesom i još par sitnica (snaga nije dirana). Uslikam ga kada stignem pa stavim u temu!