DTM - kupio legendu, 155 V6 (polovnu sa 5000 km, dođe malo manje od 1.500.000 Cr.), potpuna serijala, promijenio ulje i pobijedio sa 30 sekundi prednosti (nisam radio ni generalku niti obnovio karoseriju/sasiju - btw ovo dvoje zajedno za ovaj auto dođe 950.000 Cr.). Vec u 6. krugu sam obisao sve. Ostatak utrke pokusavao sam zavoje 1-4 spojiti u drift (sto je bilo vrlo zanimljivo obzirom na 4x4, ali zahvaljujuci silnoj snazi Alfe, kasnije se ispostavilo da je sve moguce
).
TVR na Cape Ringu- najtezi event ovdje izuzev onog sa autom iz '42. (ako se vozi sa serijskim autima). Međutim, prosao iz prve. Savjet, samo koncentrirano. Tip koji vozi auti R8 na prvoj poziciji vozi kriminalno sporo.
Monaco sa 207 GTi - prelako
Roma sa 8C - relativno nezahtjevno, pobjedih sa serijalom iz prve sa 15 sekundi prednosti, samo gume sam uzeo S3
Cape Ring sa VW iz '42. - procitao Amarov post, istunirao ga do kraja (citavih 118 "konja"), pobjedio sa 40 sekundi prednosti, 4-5 auta obisao za krug, a Subaru 360 za cak dva kruga. Gume su bile S3. Nije potrebno tunirati auto do kraja. Ali ako to vec ucinite, ona kariola se pretvara gotovo u karting - ide 1.07.xxx na Tskubi. Nevjerovatno dobro skrece. Zvuk tamo u crvenom predobar.
Ovo me navelo na kupnju VW kombija, te tuniranje istog (ovo jako rijetko radim, inace vozim na stock autima), kojeg sam doveo do 1.04.xxx na S3 gumama na Tskubi, ali dalo bi se tu izvuci jos optimizaciom set-upa.
Zakljucak ovog iznad je da utrke u Season Event sekciji sluze samo za brzo punjenje blagajne i dobivanje XP bodova.