Zasto se tebi ne svidja Killzone 3?
Ja sam obozavo COD serijal u biti COD4 sam stalno igrao, 8 na consloegamnig.eu sam bio sa klanom, bilo je i ekipe iz HR, oni sto su igrali samnom FPS igre znaju da sam jedan od boljih igraca.
Igrao sam i KZ2 online, KZ3 cu kupiti isto, ali nemam ni zacim volje osim GT5, nebitno, ali KZ je miljama ispred svakog COD naslova.
Sad sto COD serijal ima olaksano ciljanje, trckaranje po mapama i da svaka fukara moze ubiti to je druga stvar, zato se i prodaje.
Ovaj cu KZ odigrati zbog fantasticnog SP, jer vec sam ponovio, za MP jednostavno nemam volje zbog GT5, a i vremena jos manje.
Amar je po mom misljenju dao visoku ocjenu za BO, nisam mozda neko mjerilo, igrao 2-3 sata SP i odustao...
Perice ako pričamo o SP komponenti igre, onda se u potpunosti slažem da su i KZ2 i KZ3 miljama ispred CoD/MW, no ako pričamo o MP onda bi se tu dalo podosta raspravljati, no pametni znaju da se o ukusima ne raspravlja, al ja ipak budem malo
Samo bi napomenuo da meni osobno više paše "dinamičniji" način igranja BlackOpsa kojeg trenutno igram, a KZ3 ima prokleto veliku neizbalansiranost što se tiče klasa (neke su apsolutno neupotrebljive, a neke totalno overpowered), hit detection je u banani, treba ispucat 7 burstova da bi se nekog ubilo (ok, možda će to pach uskoro riješiti).
Što se tiče pravilnog igranja nekih klasa i modova u KZ3, to kod večine playera ne postoji, tj. jedino se isplati igrat sa svojom ekipom, solo u public lobbyju možeš u startu napravit samoubojstvo jer je razina kooperativnosti nepostojeća.
BlackOps je ne znam ni sam kako popravio mentalitet igrača u objective modovima jer sada kad se igra HQ ili CTF, igrači ne igraju TDM, nego kradu zastave, hvataju HQ, za razliku od toga, MW2 je bio camp fest u kojem se svaki mod pretvarao u team deathmach.
A i za trčanje i ubijanje treba imati neke reflekse, to što se u svim KZ osjetila tromost/težina igrača pri igranju, to ne znači da je nekog lakše ili teže ubiti, svi su u istim govnima.
Sve u svemu KZ3 multy je meni jedno veliko razočaranje.