Definitivno na menijima treba poraditi (brze ucitavanje)...mislim kojeg vraga su stavili da se velik dio sucelja ucitava sa servera, kad na lijepom PlavomDisku ima mjesta napretek.
Manje "istih" automobila (4-5 modela je OK, ali 20-tak Skylinea je stvarno previse).
Ne trebaju nam identicni auti za EU/US/JPN trziste koji se razlikuju samo po imenu (npr. Daihatsu Mira i Daihatsu Cuore su identicni)...stavite onaj koji je "domaci" tj. ako je originale iz Japana stavite Japansku verziju i bok.
Bolje neka naprave 200-300 Premium modela, ali sa svih strana svijeta i iz svih razdoblja, a uz to i raznovrsnije evente (sa Special Event-ima su poboljsali situaciju).
Puuuuuuuuuunooooooooo vise staza (kojih ima iz prijasnjih nastavaka i vise nego dovoljno).
Pa nije GT5 Windows operativni sustav...ako sam stisnuo da kupim taj auto, onda ga kupi, a ne sto puta: "Jesi li siguran?", "Jesi li stvarno siguran?", "Zaista to zelis napraviti?" i sl., a kako je Perica rekao, slucajno je stisnuo "Exit" iz utrke, kad vid' cuda, nema pop-up prozora koji te pita, nego samo naprasni izlazak iz utrke. Budite dosljedni.
Eto, znam da je cjepidlacenje i tekutarenje, ali naslov teme to i trazi.