Dobro ovo zadnje nam je 'sitničarenje', jednostavno vratit stare staze, par novih automobila i GT5 je potpun, naravno uz malo 'oživljavanje' rally-a... I kad hoću voziti/slikati auta u zalaske sunca, moram par puta unutra-vanka jer se ne može isključit promjena sunca/kiše...
Ma znam, zezam se malo.
Debilno je sto u practicu kad stavis change weather/time nemozes ko u lpbiju stavit kakvo ce vrijeme bit i dan/noc vec je random i progresivno vrijeme. Hocu snimit neki dan f1 na ringu u predvecer i napravim 1 krug trku i svaki put mi zasteka i ne loada stazu poslje i nemogu replay sejvat jer ne otvara results i moram otic iz lobija i na kraju odusto, jebo ja nestabilnost i sporost. Katastrofa
Nama je neki dan zastekalo isto.
Primjetio sam da staze Nurb 24h CT/CW i Nurb Nordschleife CT/CW vrlo cesto zastekaju u online nacinu igranja. Cak neovisno o broju ljudi u lounge.
Za dobar ai treba rama a konzole ga imaju smjesno malo ali opet ovo u gt5 je smjesno. Real circuit sesonal uzmem rm elisa 04 a tamo voze le mans i slicne pile, ring 24h 1 krug. Dodjem do 6-7 mjesta i dalje nemogu cisto jer su ovi prvi prebrzi auti ostale prelako predjem, dok sa npr zondom r koja aj tu negdje al downforca ima manje budem prvi. Sa autom iste klase da ne pricam, prestignes ih za manje od pola kruga.
To je ono o cemu sam pricao. Lose putanje kroz zavoje, i pustanje gasa kada ih sustignes (kada to rezultira time da ih lupim od iza, izgubim sav moment, i onda sam na ravnom jos veci "sitting duck", tada stvarno zažalim da nema tipke za pokazati doticnom vozacu
. Deprimirajuce.
Jucer vozim Single Race, Nurb GP/D 17 Laps sa STOCK Buick GNX (Grand National Experimental) '87. (onaj bijeli, stavio sam slike u Photomode podforum).
Svi me peglaju po ravnome brutalno, a ja svih po zavojima.
Jedino su NSX Prototipe i NSX Type S prebrze po ravnom, te na Sport Hard ili Comfort Soft se to neda nadoknaditi na taj stazi (dok na Nordschleife ih sve prestignem za 2/3 prvog kruga).
Uglavnom, replay izgleda kao snimka nadzorne kamere sa javne prometnice, gdje neki seljak u bijeloj americkoj krami liječi komplexe prestizuci Impreze i Lancere sa "vanjske strane", a ne kao snimka utrke. A drugi vozaci pustaju gas tipa "vidi idiota".
Uglavnom, preporucam da CPU upise tecaj sportske voznje.