Dobro pa sta je vama? Jedan krene pa ce sad svi ili kako to ide?
Zasto dolazis u ovu temu ako vidis da Stinger i ja gledamo uzivo, oboje po prvi put, a ja prvi put uopce pratim ovo i naravno da cu biti odusevljen i da cu se raspisati.
Ako sam rekao da vise necu pricati o utrci, cemu ovo?
Tomivav, iz F1 teme:
Nisam se uspio maknut iz krevet iako sam si navio mobitel. Ništa, čeka se torrent...
Znaci ili nije procitao sve nase postove iznad ili je vidio sve i ne radi frku, ok?
Tromi smiri se malo, ok
Kao prvo ovu temu sam otvorio jer mi se po defaultu otvara kad kliknem na forum, jer sam ga postavio u bookmarkse dok sam bio na njoj, a nije mi se dalo mijenjati. Tvoj post nisam pročitao pa samim time nisam ni vidio da si napisao da nećeš više o trci, samo sam vidio da spominješ izlijetanja, pretjecanja, bmw,hondu...iako ti je malo besmisleno opisati utrku i onda napisati da nećeš govoriti o njoj.
A što se tiče zadnjeg zavoja treće utrke tu sam na Platoovoj strani i mislim da je Shedden to malo isprovocirao. Vidi se lijepo kako je Jackson na pola pravca odjurio naprijed, dakle Shedden je pustio gas dok mu je Plato bio na braniku i htio ga prisiliti ili da koči ili da mu dođe s vanjske strane i u oba slučaja gubi šanse za pretjecanje, a zna kao i svi mi kakav je Plato...što je drugo očekivao??
Safety car dodaje 3 kruga na ukupni broj bilo 3 bilo 5 krugova jer je određena količina goriva u autu.