Prvu trku pogledao sam lijepo u miru, uživancija, a onda su došli gosti(ženin ročkas kojem sam se i ja pridružio jer je meni za metar dana pa da riješimo 2 muhe odmah) tako da drugu se nisam niti sjetio. I onda sjedimo moj stari,sestra, njezin muž, nećakinja, kum i njegova žena i nekoliko padobranaca koji su jurili u okolo i stari pita jel bio danas WTCC da tamo Loeb vozi i prešaltamo kad ono taman završili i ja počnem priču o BTCCu i hvalim na sve strane. Pogledam na sat reko možda i ne budi ljen upalim ip bloker i upogonim stream kad ono taman voditeljica priča sa vozačima reko TO ide treća runda. Sada ćete vidjeti šta je utrkivanje. I sjedimo si zapiljeni u TV a ostalih 20 gostiju ko hebe buljimo u start. A ono BMW katapultom s 5mjesta na 1. I nitko nije disao do prvog safety cara onda se svi napili i idemo dalje opet nema disanja 3 kruga evo ga opet odletio je u pm u šumu, sad redaljka na WCu i brzo vraćanje pred TV i podmornica do kraja a onda ludilo ovo je jebeno ovo su utrke ma savršeno nisam mogao vjerovati šta čujem i pomislio sam si da bas Stinger vidi sada ovo pa procvijetao bi ko suncokret! Ja reko tako i mi u GT6 vikendima i kad je Stinger slobodan. Dalje je bila priča o Stingeru i našim tulumima do dugo u noć!