Prava zabava je ne staviti SM gume na kojima voze protivnici.
Hm, svi gridovi koje je meni dao - a promjenio sam jedno 10 auta koji su svi bili na SH gumama po defaultu - su imali samo i iskljucivo SS gume?
Ne znam, nisam ni pod razno uspio napraviti ista sa ijednim serijskim na bilo SH, bilo SM gumama, jer ako negdje i dodjes na SM, vodeci je uglavnom posve neuhvatljiv nakon sto prodje par krugova.
Ja sam uspio naci sebi mrak suto za ove Seasonale, Tuscan Speed 6 RM, bez promjene ulja, samo SS gume. Vozio sam Tokio, Tsukubu i Trial Mountain s njim i bile su mrak napete utrke. Ne znam da li je s njim uvijek isti grid (vjerovatno baziran na PP), ali taj grid koji je meni izlazio prekjucer i jucer je apsolutno izazovan - na prvom mjestu je California, 2. Aston Martin, 3. Cizeta, a na 11. kad startam ispred mene je 458 Italia.
Kad vozis bez sudaranja i na 100% cisto stvarno je sjajna zabava - ne frustracija i ne sad neki mrtvi izazov, ali gust je kad nakon 8 krugova Tsukube shvatis da neces uhvatiti Californiu jer si u 3. krugu izgubio 2 dragocijene sekunde.