Dakle, dosli smo opet na pocetak kruga, jeli tako? SuperGT je onda davno bio prvi "novi" Seasonal nakon onog prvog velikog brisanja. Sada opet idemo u krug, vidim da ovaj novi ima PPA i nagradnu karticu.
Super, samo da nam Supercar Nostalgia vrati Miuru na SH.
Pa i ne baš, jer je nakon prvog Super GT-a bilo još nekoliko evenata koji su također pobrisani tog 20.12.2011. iako su se oni pojavili nakon njega.
Krug bi bio (ponovo) zatvoren tek kada bi se izredali svi Seasonal Eventi koji su se pojavili do onog prvog koji je imao PP predznak a to je 430PP FF Challenge.A takvih evenata sam nabrojao 23 , odnosno 24 ako pribrojimo to što je prvi Online B-Spec Challenge u biti updejtan sa dodatne 3 utrke te on jedini od B-Spec (a i A-Spec) SE ima 6 utrka a ne tri kao ostali.
Dakle, tek kada se izredaju ta 24 eventa koji bi ovaj put imali PP predznak svi Seazonal Eventi bi se ponovili 2 puta i tako zatvorili "krug".
Također i prvi Super GT je imao karticu za nagradu (Level 20) ali je ta nagrada uvedena tek tog ružnog i tužnog 20.12.2011. kada su izbrisali veliku večinu SE . A u tih nekoliko koliko ih je ostalo na popisu (tek njih 5 + 1 novopridošli) bilo je dovoljno ući i dobili bi karticu , naravno samo ako smo u tim sezoncima več ranije osvojili sva prva mjesta.A nakon toga sljedi po meni najdosadnije razdoblje Seasonal Events-a tj. A i B Spec Challenge-a za koje bih volio da se uopče i ne ponavljaju i nikada više i ne uđu u "krug".
Ali da ,kao i kod tebe na neki način i za mene bi "krug" bio zatvoren sa SuperCar Nostalgia Cupom i Miurom, odnosno Formula Gran Turismo sezoncem (tada smo dobili kokpit kameru i za standard aute)
EDIT: I zaboravih reći da je tom logikom prvi krug SE bio zatvoren sa Online A-spec Challenge No.6, a drugi počeo sa kako sam već rekao 430PP FF Challenge .Izuzetak iz kruga su Bonus Race 1-7 te Expert Challenge Race koje se očito neće ponavljati ili bar ne onim redosljedom kojim su dolazile u prvom krugu.