Evo ovdje ću.
Dragi prijatelji forumaši ,kako sam se u zadnje vrijeme malo zabavljao istraživanjem o Seasonal Eventima koji su se do sada pojavili u igri , pomislih da bi bilo zgodno da to predstavim i vama.
Na forumu je već neko vrijeme tema koju sam napravio i nazvao GT5 Seasonal Events od A do Z, a pomislio sam da nebi bilo loše uvesti neke male promjene u tu temu.Ideju sam predstavio našem šefu Amaru s čime se on u potpunosti složio , a evo da je sada predstavim i Vama.
Kako se SE , TT i DT te nova auta u OCD-u već dugo vremena pojavljuju u pravilnim vremenskim razmacima , a ujedno predstavljaju ogroman dio igre, mislim da zaslužuju i svoje "posebne" teme gdje bi sve bilo na jednom mjestu a mi na najbrži i najjednostavniji način došli do tih imformacija.
Da tema "GT5 Seasonal Events "(preimenovao sam je ) ne bi postala samo zbir brojki i slova , od sada će u prvom postu te teme svakog drugog četvrtka biti predstavljen najnoviji Seasonal Event, a kada dođe novi taj "stari" preselit će se na dno liste SE.Naslovi još uvijek aktivnih SE na listi će biti napisani crvenim fontom , dok će oni koji su istekli/uklonjeni biti u crnom fontu.
Također, i TT i DT dobijaju svoju temu , gdje će također svakog drugog četvrtka prvi post predstaviti najnovije TT i DT evente , dok će ispod biti popis svih dosadašnjih eventa(trenutno dovršen do pola).
I treča tema iste šeme bi bila o najnovijoj ponudi auta u OCD-u.
Eto , to bi bilo to. Nadam se da će vam se ovo svidjeti (prvi postovi u pripadajačim temama su već uređeni), a ako imate bilo kakav prijedlog , savjet ili vidite nekakvu grešku slobodno recite.