Svaka cast Zorane! Za dlaku te prosao Daniel u zadnji zavoj. Steta. Koji ti je iRating sad, i dali je napredak u Pro sad siguran ili se to jos nezna?
Vidim da vozi s vama Enzo Amico, ja sam vozio protiv njega prije 5-6 godina u privatnim GTR2 ligama, pobjedio sam ga nekoliko godina za redom, ali bio je brz.
Da ova prva 2 i jos njih par su jaaako brzi vozaci koji su me u sezoni 1 skoro za krug ostavljali. Isao sam bez zaustavljanja u box i dosta sam radio na gumama i kakav tempo moram vozit da uspijem zavrsit trku jer sam iskalkulirao da je tako brze za nekih 4 sekunde sto se i pokazalo. Nazalost jako malo je falilo za drugo mjesto ali je bilo super zanimljivo. Vincenzo Amico je inace pro/wc vozac i ostavljat njega u zadnjih 5-6 krugova je bilo veliko zadovoljstvo. Nisam cesto protiv njega vozio tako da ne znam kakav je. Sezonu po sezonu nalazim neku brzinu a sada je sve teze jer je sve manje mjesta za napredak. Treba dosta na setupu radit.
Trenutno sam na 5558 iratinga i nadam se uci u tih top 20 za pro licencu. Šanse postoje ali ne želim se nadat puno da se ne bi razočarao. Sve to pocinje nekad krajem 10tog mjeseca.
Sljedeca staza je Spa u nedjelju i opet ce biti Monza ali special event u subotu. Samo ovaj put obje sa 100% duzine trke.
Hvala ekipa