Niti nece, naravno.
Ako ce ista pokazati, na samom kraju presice ce pustiti neki video pod apelom "Playstation Future" ili slicno i napisati "real in-game footage". I onda ce svi to razvlaciti frame po frame iducih godina dana o netu dok 2013 ne predstave doista novu konzolu. Sto je najbolje, mislim da ce i MS napraviti isto.
Zanimljiva je situacija trenutno. Naime, Microsoft je upravo prodao najvise X360 ikada dosad, mislim oko 16 milijuna, sto je najveci godisnji rezultat dosada. Naravno, dio toga ima u migraciji korisnika debelog 360 na tanki, ali rezultati su svejedno predobri za njih. Uz to u 2012 dolazi novi GTA, Max Payne, novi Final Fantasy, a ocito ce i taj mitski Halo 4 na kraju zavrsiti na X360. Da regularni COD8 i ne spominjemo.
S druge strane, Vita se fakat lose prodaje, Japanska prodaja im je na 60% plana, jucer su upravo srezali predvidjene francuske kolicine za 50%, potraznja za skupljim 3G modelom je jako losa u prednarudzbama, a recesija jednostavno zdere sve pred sobom. Tako da mislim kako ce E3 prije svega posloziti da se bilda Vita, predstavljaju novi servisi za PS3 i najavljuju igre za 2012, ukratko slicno kao i MS.
Pravu prezentaciju mislim da ipak treba ocekivati 2013, njima ce sada jedini cilj biti odvratiti potencijalne "konvertite" koji bi mogli zagristi u Nintendo WiiU - sto god to na kraju ispalo - da ga ne kupe tako sto ce jasno dati do znanja da su njihove nove konzole pred vratima, odnosno u 2013.
A i tehnoloski im se ne zuri, pogotovo radi novih cipova i novih multicore grafickih kartica koje ce biti zavrsene tek ove godine. Da ne spominjemo kako ce Sony 100% igrati na kartu da PS4 moze outputati 4K standard (makar i kroz progresivni upscale), jer im je 4K okosnica plana za consumer-segment 2013-2020 koji su prestavili na CESU ovaj tjedan.
Budemo vidjeli, bit ce ovo zanimljiv E3, vjerovatno najzanimljiviji u zadnjih 6 godina.