Author Topic: (M) F1 2011  (Read 77837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sinisa

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN : sina_zg
Re: (M) F1 2011
« Reply #90 on: September 17, 2011, 10:53:22 »
Gameplay cca 33 min ( Singapore, Silverstone, New Delhi )

Finski komentar ;D

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #91 on: September 23, 2011, 17:25:13 »
Amare, imaš li ikakve preporuke glede postavki volana (mislim na G25)

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #92 on: September 24, 2011, 00:48:30 »
Dugo nisam igrao F1 igre pa sam poprilično zaboravio staze , a neke nisam nikad ni vozio.Osim toga treba malo privikavanja na fiziku , tako da ču neko vrijeme vozati offline dok malo ne pohvatam konce.
Ali jedna stvar me  zabrinjava , za vrijeme igranja mi se 2-3 puta desilo da mi je volan (G25) ispao iz centra tj. da bih vozio ravno volan sam morao zakrenuti u desno nekih 5 stupnjeva.Da bi vratio sve u normalu morao sam ponovno uključiti volan da se kalibrira.
Dali se to nekome od vas dešavalo , Amare, Rasta?

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #93 on: September 24, 2011, 01:24:46 »
Ne? S G25 mi radi savrseno, s Fanatecom me poslovicno zeza samo tezina volana, G25 je brzi od njega za sekundu trenutno, meni barem...

Ali nikad nesto kao sto kazes.

BTW moje postavke su ti 0% deadzone, 40% saturation, 40% linearity, krivo sam rekao Feedru da vozim na 30 oboje. Rasta kaze da vozi sve na 0, to jos nisam probao.

Mene smetaju samo dvije stvari, trenutno nestabilan online i prebrz AI kad je kisa.. tu voze kao po tracnicama... ali sve drugo mi je super.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #94 on: September 24, 2011, 01:34:15 »
Kasnije sam stavio GT i s volanom se dešava ista stvar. Prilikom naglih motanja i to koliko sam skužio samo u desno dolazi do pomicanja centra volana.U GT mi se nakon nekoliko naglih motanja u desno uz izljetanja sa staze koje sam napravio radi testa , centar volana pomaknuo za gotovo 90 stupnjeva.
Izgleda da su mu dani odbrojani. :'(

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #95 on: September 24, 2011, 11:46:13 »
Kasnije sam stavio GT i s volanom se dešava ista stvar. Prilikom naglih motanja i to koliko sam skužio samo u desno dolazi do pomicanja centra volana.U GT mi se nakon nekoliko naglih motanja u desno uz izljetanja sa staze koje sam napravio radi testa , centar volana pomaknuo za gotovo 90 stupnjeva.
Izgleda da su mu dani odbrojani. :'(

Isto ti se meni dogodilo s DFGT ako si čitao tu negdje po forumu... Na kraju sam poslao to na servis i sredili su mi to.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #96 on: September 24, 2011, 13:34:49 »
ja imam naspram ferkana 2010 u gt5 i ovog i f1 CE rec da mi tu auti nekako opet neodredjen filing kad ce auto pocet klizit a kad zadrzat grip onako pomalo klizu ali ne smeta mi previse. inace mi je super po kisi sam samo practice vozio i to kad sam prvi put probo da sam bio +4-5 sec sporiji tako da neznam za to sa aiem da ko po tracnicama vozi.

takodjer imo sam prilike napravit kaos na startu australije u zavoju i odma sc izaso fora je mozes u pit otic i puno dobit i izgubit, a ono sa pit limiterom vise nema sve je potpuno automatski u pitu sto je s jedne strane ok al bar su mogli ono sa kocenjm ostavit.

a balansiranje gasa i posebno kocnice mi je odlicno odradjeno bez absa se da i po kisi odradit.

uglavnom dao bi nekih 8.5 igri zbog malih neodredjenosti u osjecaju na volanu.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #97 on: September 24, 2011, 13:55:17 »
ja imam naspram ferkana 2010 u gt5 i ovog i f1 CE rec da mi tu auti nekako opet neodredjen filing kad ce auto pocet klizit a kad zadrzat grip onako pomalo klizu ali ne smeta mi previse. inace mi je super po kisi sam samo practice vozio i to kad sam prvi put probo da sam bio +4-5 sec sporiji tako da neznam za to sa aiem da ko po tracnicama vozi.

takodjer imo sam prilike napravit kaos na startu australije u zavoju i odma sc izaso fora je mozes u pit otic i puno dobit i izgubit, a ono sa pit limiterom vise nema sve je potpuno automatski u pitu sto je s jedne strane ok al bar su mogli ono sa kocenjm ostavit.

a balansiranje gasa i posebno kocnice mi je odlicno odradjeno bez absa se da i po kisi odradit.

uglavnom dao bi nekih 8.5 igri zbog malih neodredjenosti u osjecaju na volanu.
Meni je na volanu uz bok gt5 ,stavi advanced postavke volana sve na nula meni tako vise pase..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #98 on: September 24, 2011, 16:57:18 »
Nego, meni je zbunjujuće gdje i kako se namješta težina za AI?
Ili postoji samo jedna, a mi samo prilagođavamo "driving assiste" u mjeri u kojoj nam je potrebno kako bismo se s njome nosili?
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #99 on: September 24, 2011, 17:06:05 »
Hvala Amar , pročitano

Offline nortonZone

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #100 on: September 25, 2011, 00:39:20 »
ovo je za mene najbolja simulacija vožnje koju sam vozio tamo od 96 pa do danas..u nekim segmentima je
bolja i od GT5..SAD bi imalo smisla pronaći neki bolji odgovarajući volan za nju  ;D hmm :-\

neki savjet-prijedlog-iskustva ??

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #101 on: September 25, 2011, 08:53:28 »
Kolega Duvorynn ti prodaje DFGT (najbolji omjer cijene i kvalitete) nov novcat, pitaj ga. Imas buy & sell temu ovdje.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #102 on: September 25, 2011, 12:16:28 »
Probali smo voziti amar ,ferdo i ja malo onlajn ali nema sanse izbacuje nenormalno pa se nadam patchu ubrzo, i jos nesto sto me hebeno smeta opet jebeni pad framea na mizernih 10-15 fps sto mi kvari ukupni dojam za ovu mogu reci najbolju f1 simulaciju sto sam vozio..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #103 on: September 25, 2011, 13:00:31 »
Jel pada samo u onlajnu ili i u karijeri? Kakav je Monaco?

Offline dejan041

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #104 on: September 25, 2011, 13:02:13 »
pada i u karijeri i bas smeta,al se s vremenom naviknes...