Author Topic: UPDATE 1.10 • Neka institucije pravne drzave rade svoj posao  (Read 74975 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Novi update 1.10 je dostupan od jutros u 4 sata.

Donosi slijedece:

[Major Changes and New Features]
- Racing Gear Item
A new racing gear category consisting of the racing helmet and racing suit has been implemented. You can use these for yourself as the A-Spec driver or any of the "My Drivers" in B spec.
There are many variations to the racing gear, and in addition to several sets being given out as presents when you start GT Mode, you can also gain new ones when you win in online events. So you can now take a photo of your driver wearing your favourite gear, and use that custom photo for your driver profile.
For details, refer to "Racing Gear" under Top Menu - [Manual] - [GT Mode].

- Parts purchases through the settings screen
In the settings screen, parts you have not yet purchased will now have a shopping cart icon appear next to them. You can now purchase these parts on the spot. Purchased parts will immediately be equipped on your car.
For details, refer to Top Menu - [Manual] - [GT Life] - [Settings]

- Improved Opponent AI Algorithm
The search range of opponent AI has been expanded, and their intelligence algorithm has been improved.

- Interrupting and resuming championship races
In championship races of A-Spec and B-Spec within [GT Life], there is now an interrupt button in the quick menu which appears after completing individual races.
If the interrupt button is pressed, the event will be interrupted and your record up to that point will be saved, and the game will end. The next time you start the game, you can continue the championship race from where you left off.

- Additional music track
After playback of the ending movie (*short version), "Day To Live/daiki kasho" will be added as a bonus music track.

[Other Changes]
- You can now check the physical endurance of drivers that are resting in the B-Spec endurance races.
- You can now sort the garage by [Last Car Driven]
- In [Weight Adjustment] of [Settings], you can now see changes in the front to rear weight balance when the ballast position is changed.
- Your A spec driver is now displayed in the profile screen.
- In the pit menu of B-Spec, the time limit for being able to direct pit work has been changed from reaching "0" in the count down, to "Until the car comes to a complete stop".
- The sorting order of the music album has been improved.
- When selecting a track created in course maker from the course album of Arcade Mode or GT Mode, you can now run single races with up to 16 cars. (Excluding some tracks such as those made before the update, and dirt tracks.)
- It is now possible to take 3D photographs even without connecting a 3D compatible TV.
- It is now possible to export 3D photographs to [Photo] on the XMB™.

[Correction of Known Issues]
- We have corrected an issue where the maximum speed set in the transmission settings of the setting menu differed from the actual top speed of the car. This will affect cars equipped with the relevant transmission tuning part, and almost all racing cars. Cars for which each gear ratio was adjusted manually with a full customised transmission in versions 1.07 and earlier will not be affected.
- An issue with the increase and decrease of the online log-on bonus has been corrected.
- An issue where the player's car and opponent’s cars braked at the wrong timings in the pit lane during B-Spec has been corrected.
- A problem where racing sound effects were turned off after changing settings in the quick menu has been corrected.
- An issue has been corrected.where the dirtiness of the oil was not affected when purchasing a used car with high mileage.
- An issue where some of the driver gear colours had changed after the 1.06 update has been corrected.
- An issue in the championships of GT Life where opponent cars kept using the same tyres in the second race and onwards has been corrected.
- An issue where the menu BGM was being played back during remote racing rather than the race BGM has been corrected.
- An issue of the program freezing when opening a garage containing nearly the maximum number of cars has been corrected.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: UPDATE 1.10 • Neka institucije pravne drzave rade svoj posao
« Reply #1 on: June 08, 2011, 09:09:03 »
- Racing Gear Item
Pa ovo je skoro kao nova staza.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #2 on: June 08, 2011, 09:10:56 »
Iako ne donosi vaznije funkcije, ono sto donosi meni je itekako super.

Nastranu kacige i odijela - koji su super i sasvim sam siguran da ce postati itekako svima draga stvar kad se slegne naricanje - puno je stvari koje ukazuju da su stvari kreule u pravom smjeru.

Prvo, ucitavanje medju menijima je drasticno skraceno. Potom, sada je dijelove za auto u kojem se nalazite moguce kupovati izravno iz "Settings" izbornika, ukljucujuci i kad se nalaziite u onlineu.

Trece, u Seasonal Events je uvedena nova klasa utrka - Expert Races - koja je potpuno na tragu nekadasnjih Bonus utrka sa restrikcijama i sa OFF Skid Recovery Forceom. Osim sto radi po istom principu (nagrade se osvajaju samo jednom), donosi i novi, hard-core AI protivnika, koji je sada promjenjen za citavu igru. Vazno je napomenuti kako novi paket Seasonal utrka sada uvodi i nagrade u obliku Gear itema (uz novac i XP) - po prvi puta i u Time Trial i Drift Trial utrkama.

Kao sjajna inicijativa da svi probaju voziti i TT i DT uvedeni su pokali za TT i DT (bronca, srebro, zlato) sa zadanim vremenima/scoreom, te sa posebnim Gear predmetima. Takodjer, medju Gear Item nagradama za sve nove Seasonale sada su i Lv kartice, sto ce svi vjerujem itekako pozdraviti.

U gornjem popisu je navedeno kako su za privremeno vrijeme sve nagrade u svim eventima u igri utrostrucene.

Naravno, svi bi zeljeli da su napravili puno vise toga, ali i ovo je meni super. Nova inicijativa za voznju u karijeri, Seasonalima i moguce pripreme za 31.06. kada se gase Prologue serveri - sto mozda znaci da cemo dobiti GT5 Public Matchmaking i utrke - ali otom, potom.

Meni je ovaj update super, a siguran sam da ce biti dobro prihvacen cim se slegnu valovi nezadovoljstva :)

Sve o novim Seasonalima u pripadajucoj temi:
http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=673.0

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #3 on: June 08, 2011, 09:12:33 »
- Racing Gear Item
Pa ovo je skoro kao nova staza.
;D ;D ;D ;D ;D ;D , malo vise od toga..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #4 on: June 08, 2011, 09:15:44 »
ajde neka, malo po malo ide naprijed  :D
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #5 on: June 08, 2011, 10:29:56 »
Ja sam jako zadovoljan. Ništa posebno nisam ni očekivao, tako da mi je ovo super.

A danas i sutra cijeli dan slobodan. Idem odmah krenuti. Nisam Seasonale vozio... ne pamtim.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #6 on: June 08, 2011, 10:45:32 »
Konacno pomak u pravom smjeru...nadam se da to nece biti i zadnji takav
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #7 on: June 08, 2011, 10:47:03 »
Svidja mi se kupovanje dijelova u settings meniju, jos kad bi se tako moglo i ulje promijeniti bilo bi super. Sve sto su dodali super je, pa i kacige i outfiti, ali zar je takav problem ubaciti felge iz GT4, jebagaled. Kad ce GT6...

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #8 on: June 08, 2011, 11:01:28 »
Vrlo me je obradovalo kad sam vidio veličinu update-a. Raspoloženje je malo splasnulo što u online-u nažalost nema nikakvih novih opcija, osim ove da se direktno iz settingsa mogu kupovati gume što je super stvar, naročito za ljenjivce koji ne kupuju gume na vrijeme ;D Nadam se da će uskoro uvesti i promjenu ulja i servisiranje direktno iz garaže, to bi drastično smanjilo gubljenje vremena.

Outfiti su simpa, a novi seasonali i tt-i odličan korak naprijed uvođenjem nagrada. Vrlo mudar potez, sigurno će privući ljude. Šteta što to dolazi ovako kasno, al dobro je, bolje ikad nego nikad. Snimanje usred championshipa će me sigurno potaknuti da nastavim igrati A-Spec. I jedva čekam probati novi AI.

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #9 on: June 08, 2011, 11:27:24 »
ja sam očekivao sam

[Correction of Known Issues]

ali dobio sam puno više, i iznimno sam zadovoljan
a ovi gear items su mi ful simpa

odličan update 8)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #10 on: June 08, 2011, 11:35:09 »
Neš se dobilo sa updateom. Po meni najznačajnije ( sa tim da 99 % mog igranja ima veze sa online igrom) je to što se sad možemo lakše dogovarati za utrke po principu PP-ova. Do sada je bio problem što većina nije imala odgovarajuće gume , tj. one koje smo dogovorili te su morali voziti sa bilo čim a ne sa željenim autom. Ovako se odmah mogu kupiti.
psn-id: GTS-Klocna

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #11 on: June 08, 2011, 11:48:55 »
U sljedećem updateu stiže češljanje vozača koje sam bio spomenuo kad smo tek počeli vozit b-špek  ;D

Šalu na stranu, sviđa mi se update, a posebno oni expert seasonals.
I za lijenčine, kupovanje iz garaže  8)
Obleka je vjerojatno nekakav sponzorski deal, da se može kruva na stol stavit...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #12 on: June 08, 2011, 12:04:58 »
a snimanje pozicije tokom 24h endurancea ??? Ebote ako su ta snimanja tako ''vazna'' za championship utrke koje ne traju niti puka 2h koji im je onda xxxxx s ovim :)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #13 on: June 08, 2011, 12:12:41 »
Ne da mi se sad doboko ulaziti u tu temu, ali kako bi se tocno "snimala" ta pozicija usred Endurancea? Za prvestvo je jasno, zavrsi utrka, RAM se restarta i pamti se samo pozicija prije utrke s bodovima. To imamo jos od GT3 valjda. Ali Endurance? Kako? Stvarno sad?

Ono, od svih stvari koje ljudi zele, ta mi se cini posve besmislena - jer ukida poantu Endurancea, manje vazno - i tehnicki gotovo pa neizvediva, vise vazno.

Odgovor nije samo "pa neka se da opcija SAVE kad se udje u boks". Kako snimiti poziciju drugih vozaca u tom casu? Njihova vremena? njihovo stanje goriva? Guma? Doba dana u kojem se stalo? Stanje na stazi? Sto ako se u casu snimanja 5 automobila medjusobno pretice? Tisucu varijabli..

Po meni - nemoguce bez drasticnih i radikalnih zahvata u samu srz enginea, ali i dalje nemam ideju kako bi se to napravilo. I mislim da se nikad nece niti dogoditi.

Najgore je sto se sad zbog glupih trofeja i "Platine" (neka crkne tko je ta sranja izmislio uopce) ljudi bune jer ne mogu imati sve trofeje. Jebatgasine - ako hoces zlata, vozi 24 sata. Ili pozovi ekipu preko vikenda pa vozite zajedno.

BTW Nisam ni znao - a vjerovatno 99% ljudi niti ne zna - da se za 24h Endurance utrke PRIZNA VOZNJA B-SPEC MODA ZA ZLATNI TROFEJ. Odnosno, da ako vec zelite Platinu, da ce vam biti dosta da vam BSpec vozac odveze te utrke - ako sam dobro shvatio sto sam neki dan procitao na nekom forumu - a ako netko zna iz prve ruke neka potvrdi.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #14 on: June 08, 2011, 12:17:13 »
AKO JE TAKO KO STO TI KAZES ONDA MORAJU POSVE UKINUTI I PAUZU TOKOM ENDURA - ZAR NE

A snimi se tako da se snimi, eto kako ;D
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.