Nista i nikog ja ne branim - boli me briga iako bih i sam bio sretan da to postoji jer bih onda mozda te utrke i zavrsio - samo kazem da ne znam kako bi bilo izvedivo.
U GT se utrke odvijaju unutar RAM memorije, gdje se "snima" citava utrka za replay. E sad, vjerovatno se za to uzima i dio diska, gdje se RAM "dumpa" u stvarnom vremernu i cashira u odredjenoj kolicini. Kad se ta kolicina napuni, prekida se snimanje replaya.
Uopce ne zelim spekulirati koliko bi bio velik taj save-file za Endurance kada bi se takav RAm doista dumpao na HDD i onda "rebuildao" za ucitavnje, niti koliko bi to ucitavanje trajalo. Znam samo da nas replay od 10 krugova sa 10 auta ima oko 20MB podataka, pa mi bas zvuci zabavno mnoziti koliko bi imao replay od 16 auta nakon recimo par sati utrkivanja.
Takodjer, ako bi i nasli nacin da se toliko podataka udampa u HDD, onda bi se ucitavanjem gubio replay. A da ne kazem kako i dalje mislim da je nemoguce da bi se uopce mogli "snimiti" svi podaci o eventualnim pozicijama, razini damagea na drugim autima, itd - a to bi onda znacilo da bi ih igra "izbacivala napamet otprilike" na stazu nakon rebuilda. Sto je opet kompromis i besmisleno je, osim iz ideje da se po svaku cijenu omoguci takav sejv - ali onda cemu uopce izazov kao takav.
Ne znam, volio bih da nadju to rjesenje, ali doista sumnjam da cemo to ikad docekati, mada cu biti prvi koji ce ga slaviti ako se dogodi.
I usporedjivati danasnje igre sa igrama iz vremena Amige je stvarno..