Evo da i ja kao stari ljubitelj pucačine prokomentiram koju, igra izgleda savršeno i tu ne bih ništa dirao ,
Jedina i samo jedina zamjerka je ta što ,za igrati ovu igru treba vam pun kufer vremena ,dobra ekipa ,jer bez nje , igra meni osobno nema smisla.
Tako da , i da imam viška novaca koliko treba da se počnem igrati ,odbila bi me činjenica da na frendove hrvatskog jezika skoro da mogu i zaboraviti ,jer 10-tak tisuća kunića u današnje vrijeme za ovakvu vrstu zabave nije lako dati.
A onaj koji i ima toliko kunića viška ,taj nema vremena za igru, jer da bi imao 10-tak tisućica viška treba i vremena za napraviti novih 10-tak tisućica , Hoću reći ima vremena nešto
,ali igra zahtjeva puno vremena ,samo da bi krenuli u neku misiju ,prpremili opremu ,oružije ,vozila,taktiku napada ili obrane.....mila majko već mi se vrti u glavi od postavki i za to može se izgubiti i nekoliko sati, a da metka nisi ispalio.
Pa onda ekipa mora biti složna ,jer samo ako se jedan ne drži dogovora sa početka priča ,sve pada u vodu i upitna je pobjeda ,onda dolazi do svađe i prepirke tko je kriv tko nije , pa pljuć tamo ,pljuć vamo i na kraju ispadne da sam bacio 10-tak tisuća kuna u glupost!
Cod i Betf. je mila majka za nas koji volimo pucati i imamo malo vremena!