Ajde da onda i ja dodam jos koju. Zasto volimo GT? Zato jer je najbolji, da, ali i zato jer je uvijek donosio nesto novo sa svakim nastavkom, sto drugi nisu mogli napraviti na tom nivou. GT- kupovanje, apgrejdanje, vozni model po uzoru na pravi, nenadmasan izgled, etc. (Ja sam tada odabrao NFS4, jer isto se kupovalo i apgrejdalo, ali Porsch, Ferrari, Lambo i sl., a imao je i damage koji si poslije platio, te fenomenalne staze.)
GT2- sve kao u GT, ali bolje, vise, brze, taman koliko mi je trebalo da se zaljubim. Zakon i .
GT3- WOW! Nova generacija, zvuk guma, vjetra, draft, grafika, vozni model, ma milina, nitko nije ni spominjao samo 150 auta. Milina.
GT4- sve sto i GT3, ali bolje, od modela, izgleda, broja auta (750), B-spec, najjaci GT ako se mene pita.
GT5- skoro sve kao i Prologue (koji namjerno ne spominjem), minus leaderbord, plus nepotrebni damage (skoro na nivou Viper racinga), plus track editor (skoro na nivou V-Rally 3), plus patchevi i nedobar online.
Oprostite, ali ja zelim GT6 na PS3, i da bude kakav treba odmah u startu, inace mi nije bas zabavno. Toliko.