GT Sanatorium & Archeology > Gran Turismo 5

GT6 PS3 ili PS4 ?

(1/53) > >>

crorastafa:
Posto se svaki dan sve vise suska o novim next gen konzoletama da bi mogle doci u naredne dvije god, pa me zanima da li mislite da ce GT6 doci na ovoj generaciji ili cemo cekati PS4? ,ja sam misljenja da je gt5 izvukao max iz PS3 i sve manje nade da ce ugledat svijetlo dana na istoj ..

Dzidza1978:

--- Quote from: crorastafa on July 12, 2011, 17:40:19 ---Posto se svaki dan sve vise suska o novim next gen konzoletama da bi mogle doci u naredne dvije god, pa me zanima da li mislite da ce GT6 doci na ovoj generaciji ili cemo cekati PS4? ,ja sam misljenja da je gt5 izvukao max iz PS3 i sve manje nade da ce ugledat svijetlo dana na istoj ..

--- End quote ---
Osobno bih volio da izadje sa ps4-kom, ali da prvo gt5 malo updataju sa stazama.

STINGer:
Ne znam... činjenica je da sa peticom mogu izvući još novaca, a da li će to raditi kroz GT5 v.2 ili kako već ili će ponuditi samo DLC ili će napraviti novu igru sa svime što ova nije imala i nazvati je GT6 nemam pojma. Ali mislim da to mogu (i trebaju) napraviti i da za to ne treba next gen konzola. Na njoj bi trebala biti neka puno, puno bolja igra od ove, a ja iskreno nemam pojma što bi to ovoj trebali napraviti da zahtjeva next gen platformu za koju je pitanje tko će moći odmah dobro programirati pa da nam se opet ne dogodi da čekamo 4 godine novi GT naslov.

Meni nije problem što je GT5 izvukao max od konzole već što ne znam što mogu bolje napraviti. OK, mogu staviti sve premium aute, ali to može i PS3. Samo treba vremena za napraviti. Mogu staviti još brdo novih (starih) staza, ali i za to ne treba nova platforma već samo vremena da ih se napravi. Mogu dodati nove opcije u online, ali i to može ovdje. Grafički igra izgleda odlično i tu stvarno ne vidim što treba dirati? Ok, možda malo šminkanja, a vidjeli smo da od update-a do update-a igru malo ušminkaju. Fizikalni model također, meni je ovaj stvarno odličan, naročito nakon ovoga zadnjeg update-a.

Dakle, jednostavno ne znam što bi neki novi, ali baš novi GT trebao imati da nadmaši ovoga, a da se ne radi o pukom dodavanju auta, staza ili pokoje funkcije. Ono što je Kazo spominjao o izradi nekakvog virtalnog GT svijeta do bi se mi kao laganini malo vozili po cesticama i nalazili u birtijama na cugi ili na servisu je besmisleno, nešto što bi bilo zanimljivo prvih 15-20 dana, a onda bi svima dopizdilo jer čemu gubiti vrijeme na to kad se možemo utrkivati...

Uglavnom, neka rade što hoće, samo da mi do jeseni izbace nekakav dlc sa nekoliko novih staza. A za sve ostalo me zaboli...

versusW:
Mislim da je svima u interesu da nas puste sad da bar nekoliko godina peglamo u miru GT5.
Tu i tamo nekakav dlc, i svi zadovoljni.

STINGer:
Ne smiju nas pustiti na miru... moraju zarađivati. I moraju izdati nešto di će zaraditi novaca. Dakle, brdo novih staza i auta 8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version