Author Topic: (M) Modern Warfare 3  (Read 64479 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: MW3
« Reply #30 on: November 09, 2011, 11:19:28 »
Malo više od 3 sata igre, malo manje od 30% kampanje... za sada je ok, klasika, mada mi se nekako na prvu čini da isto nešto fali. Ne znam, možda sam samo ostario :)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: (M) Modern Warfare 3
« Reply #31 on: November 09, 2011, 11:59:41 »
Ja jos nisam niti usao u kampanju, to cu u subotu ujutro odraditi, sada sam samo na MP.

Sjajan, sjajn MP - da sad ne ponavljam sto sam vec jutros piskarao na NL forumu - sinoc smo vrhunski peglali. Prvo "normalne" 6vs6 modove, a onda smo presli na Team Tactical i igrali pravi mali GTS klan. Zoky (ubojica, covjek melje MW kao sto melje GT), Knegas (koji je takodjer izvrstan, svaka cast Ranko, znam da citas), Amarcor kao pridruzeni clan i ja. Vrhunske partije u svakom pogledu.

Veza je cudo stabilna, igra je cudo balansirana, izbor modova prije meca je dobro doradjen u odnosu na BLOPS, a novi Kill COnfirmed mod je sjajno osvjezenje od ostalih taktickih modova u Team Tacticalu.

Sve u svemu, trenutno mi je igra gotovo dobra kao COD4 sto se tice MP komponente, a to se jedino trazi. Jedva cekam nastaviti.

BTW Danas sam napokon vidio i Youtube filmice vezane za onaj mali helikopter - Recon Drone - i shvatio kako to letece govno radi ;D Treba fizicki *tagati* svakog neprijatelja sa R1, ne ga samo *oznaciti*, pa to onda napokon ima puni smisao :) Buduci da ja samo koristim Suppot Killstreakove, jedva cekam danas nastaviti gdje smo stali s tim, sada cu imati UAV, Tactical Vest i Recon Drone kombo za maksimalnu ucinkovitost.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #32 on: November 09, 2011, 12:02:09 »
Jesi uzeo Elite pretplatu, ako je igra tako dobro izbalansirana, onda već vidim gdje ću provoditi noći, možda da i uzmem Elite?!
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #33 on: November 09, 2011, 12:11:01 »
NIsam, Elite ne mozes koristiti na HR accountu - barem zasad tako stvari stoje (pogledaj dostupne zemlje na izborniku) - a ja COD igre vec godinama igram sa tim HR accountom i ne da mi se mijenjati.

Imao sam opciju da jako povoljno - koliko god to bilo *povoljno* jer se ipak radi o hrpetini novaca - uzmem Hardened Edition (mislio sam prije svega zbog DLC mapa i svega), ali onda sam skuzio da Elite nije dostupan kod nas pa sam odustao.

Nadam e da ce to uskoro izmjeniti, ili da ce se pokazati kako se iz HR nekako moguce sa HR profilom regati za ELite. Cekam izvjesca ljudi sa Hardened Editionom, pa cu vidjeti. Ako se moze, svakako cu to onda razmotriti kao opciju.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #34 on: November 09, 2011, 12:11:50 »
Jesi uzeo Elite pretplatu, ako je igra tako dobro izbalansirana, onda već vidim gdje ću provoditi noći, možda da i uzmem Elite?!
... pazite na kojem acc igrate ,jer za sada ELITE nema na HR storu, da nebi poslje bilo kao sa Dlc, na GT5 da bude vezan za acc jer sve se mijenja tako da se nije ništa za čudit .
Tako da ili odmah početi s EU acc i nabavljati bonove u eurima, ili  se nadat da če na HR do izlaska novih mapa biti DLC na njemu.
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #35 on: November 09, 2011, 12:15:53 »
Elite ce 100% biti vezan za acc, odnosno ne za tvoj acc na Storeu - Store je samo *kanal* kojim ga kupujes - vec za tvoj PSN ID kojim si spojen na COD servere.

A nisam siguran i da ce ga ikad biti za HR; to nema veze sa Sonyjem, vec samo i iskljucivo s Activisionom i njihovim *omogucavanjem* da ljudi iz raznih drzava pristupe na Elite.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
Re: MW3
« Reply #36 on: November 09, 2011, 12:20:34 »
Malo više od 3 sata igre, malo manje od 30% kampanje... za sada je ok, klasika, mada mi se nekako na prvu čini da isto nešto fali. N..e znam, možda sam samo ostario :)
..tko prizna pola mu se prašta !, tako da se sad možeš osiječati kao neki cca 19-20 godišnjak! ;D
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #37 on: November 09, 2011, 12:23:20 »
Eh sad ste me navukli, posebice amar, na kupnju MW3.
Bio sam skeptican u vezi mp-a, jer znam da su mw2 i Shit ops suckali.
Zakorjeli sam fanatik mw-a 1, nema niceg bolje od njega ;). A i igram u jednom klanu(s hrvatima) pa je onda i radi drustva super.
Volio bih da, ako kupim mw3, bude isto tako 8)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #38 on: November 09, 2011, 12:28:06 »
Elite ce 100% biti vezan za acc, odnosno ne za tvoj acc na Storeu - Store je samo *kanal* kojim ga kupujes - vec za tvoj PSN ID kojim si spojen na COD servere.

A nisam siguran i da ce ga ikad biti za HR; to nema veze sa Sonyjem, vec samo i iskljucivo s Activisionom i njihovim *omogucavanjem* da ljudi iz raznih drzava pristupe na Elite.

...Zato se nisam dao  zajebati  ovaj put ;nisam niti krenio sa kizouzy1 (taj amer je ošo u mirovinu) ,nego sam krenio s novim puno bližim ,švabo je puno pitomi  ;) ,a i eurići su mi puno dostupni za razliku od zelenbaća. ;D
nick : je vrlo jednastavan  samo  .  kizo_2   ;D, pa ko ima mijesta nek šalje da se spojimo. ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #39 on: November 09, 2011, 12:32:44 »
Erm... a što je Elite?

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #40 on: November 09, 2011, 12:40:04 »
Erm... a što je Elite?
  Kad se tako slatko češkaš ,čovijek nemože da ti nekaže nešto ,pa mwžakari šturo ;D
Taj ELITE ,je ustvari navlakuša da se troše novci ,jer plačaš 49 eurića pretplatu za godinu dana ,imaš u tome 3 paketa novih mapa koje budu izlazile u toj godini,možeš vidjeti reking tvog tima jer je sve dostupno i još pokoja sitnica koju još niti ja nism skužio. ;)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #41 on: November 09, 2011, 12:47:04 »
Ja budem igrao na svom Hr acc jer samo na njemu igram, onda nam ostaje kupnja mapa preko stora, ti podatci i klanske borbe me ionako više ne zanimaju, dosta mi je bilo consolegaminga. ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #42 on: November 09, 2011, 12:57:42 »
Erm... a što je Elite?
  Kad se tako slatko češkaš ,čovijek nemože da ti nekaže nešto ,pa mwžakari šturo ;D
Taj ELITE ,je ustvari navlakuša da se troše novci ,jer plačaš 49 eurića pretplatu za godinu dana ,imaš u tome 3 paketa novih mapa koje budu izlazile u toj godini,možeš vidjeti reking tvog tima jer je sve dostupno i još pokoja sitnica koju još niti ja nism skužio. ;)

A kako je moguće da domaći jazavci nisu to stavili na naš store? Ili im je premal postotak da bi se išli zajebavati sa time? ;D

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #43 on: November 09, 2011, 19:16:18 »
Ima na storu, ali se ne može kupit, možda i omoguće, tko će znati...

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #44 on: November 09, 2011, 21:52:33 »
Ja budem igrao na svom Hr acc jer samo na njemu igram, onda nam ostaje kupnja mapa preko stora, ti podatci i klanske borbe me ionako više ne zanimaju, dosta mi je bilo consolegaminga. ;)
... sve štima što kažeš, međutim ,ostaje pitanje dali češ moči kupiti na stranom acc mape i igrati ih na svom HR acc ,jer  ja se siječam ,da sam ja morao praviti novi HR acc baš zbog tog, a drugo i ako se to bude moglo kupiti na HR, mape če  te koštati cca 15 eura x 4 = 60-tak eura ,jer najavljuju 4 paketa mapa u sljedečih 12 mj.A pretplata te izađe 49 eura i nedobiješ samo mape i skor ,nego još koju sitnicu btw.Za razliku love ostane za laganu turicu cuge ;)