Ja jos nisam niti usao u kampanju, to cu u subotu ujutro odraditi, sada sam samo na MP.
Sjajan, sjajn MP - da sad ne ponavljam sto sam vec jutros piskarao na NL forumu - sinoc smo vrhunski peglali. Prvo "normalne" 6vs6 modove, a onda smo presli na Team Tactical i igrali pravi mali GTS klan. Zoky (ubojica, covjek melje MW kao sto melje GT), Knegas (koji je takodjer izvrstan, svaka cast Ranko, znam da citas), Amarcor kao pridruzeni clan i ja. Vrhunske partije u svakom pogledu.
Veza je cudo stabilna, igra je cudo balansirana, izbor modova prije meca je dobro doradjen u odnosu na BLOPS, a novi Kill COnfirmed mod je sjajno osvjezenje od ostalih taktickih modova u Team Tacticalu.
Sve u svemu, trenutno mi je igra gotovo dobra kao COD4 sto se tice MP komponente, a to se jedino trazi. Jedva cekam nastaviti.
BTW Danas sam napokon vidio i Youtube filmice vezane za onaj mali helikopter - Recon Drone - i shvatio kako to letece govno radi
Treba fizicki *tagati* svakog neprijatelja sa R1, ne ga samo *oznaciti*, pa to onda napokon ima puni smisao
Buduci da ja samo koristim Suppot Killstreakove, jedva cekam danas nastaviti gdje smo stali s tim, sada cu imati UAV, Tactical Vest i Recon Drone kombo za maksimalnu ucinkovitost.