Igrao cijelu večer, samo što mogu reći je to da ću živce ipak sačuvati za korisnije stvari u životu.
Ja nikog ne mogu ubiti,(nisam igrao pucačine već godinu i pol,) mape su opet prekompleksne, ne želim se živcirati što 90% moje smrti se sastoji što me je netko pogodio iza ledja ili sa strane, ostalih 10% je u okršajima 1 na 1, kod COD 4 je bila obrnuta situacija...
Kako je noć odmicala, tako sam se ja navikavao na igru pa od početnih 10kill-12-14 death, preokrenulo se na 20-30kill-5-10 death, ali opet nije ni to dovoljno, nije to nekako više to, valjda sam se zastio napucavanja, nema one ushićenosti.
Neznam, volio bih da bacimo koju timsku, ovako sam najviše sam igrao, pa mi je bilo dosadno.
Nikako da dodjem do G36 i ACR, pucam sa puškama koje gotovo nisam nikad koristio u MW2.
Neznam, nisam pretjerano zadovoljan, nećeu donosit nikakve odluke o samo prelasku SP, dat ću još koju prilku, pogledat kako ide sa puškama koje sam gore naveo, ali živciram se, baš onako kako sam se živcirao na MW2 zbog tih mapa...