Author Topic: (M) Modern Warfare 3  (Read 64532 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
Re: (M) Modern Warfare 3
« Reply #45 on: November 09, 2011, 21:54:36 »
Erm... a što je Elite?
  Kad se tako slatko češkaš ,čovijek nemože da ti nekaže nešto ,pa mwžakari šturo ;D
Taj ELITE ,je ustvari navlakuša da se troše novci ,jer plačaš 49 eurića pretplatu za godinu dana ,imaš u tome 3 paketa novih mapa koje budu izlazile u toj godini,možeš vidjeti reking tvog tima jer je sve dostupno i još pokoja sitnica koju još niti ja nism skužio. ;)

A kako je moguće da domaći jazavci nisu to stavili na naš store? Ili im je premal postotak da bi se išli zajebavati sa time? ;D
  ... ma nemoj me niti pitati  ???, valjda zato što papaju ovna! ;)
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #46 on: November 09, 2011, 22:04:13 »
Upoznat sam ja sa time, Elite je u svakom slučaju povoljnija opcija tko planira kupovati sve DLC po redu, ako ne bude opcija Elite, onda DLC po DLC kako budu dolazit, šta ćemo sad. Ja sam mislio igru samo ubacit u igraonu, ali čitajući Amara i da ekipa igra to, da nije toliko loše, eto i mene da pokažaemo svijetu kako balkanci pucaju.  ;D

Da i stižu slušalice, buraz ide za Zg pa će mi ponijeti.  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #47 on: November 09, 2011, 23:29:44 »
MW3 se ne može igrati na Xboxu360?!
Ekipa pizdi na NL, tako im je kad su kupili krivu konzolu.  ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #48 on: November 10, 2011, 00:34:03 »
Kako se ne može igrati?!

btw... završio SP, nikad kraći do sada... bar mi se tako čini :/

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #49 on: November 10, 2011, 02:03:52 »
A, koliko čitam spaja ih sa najbližim igračima, igra valjda traži najbolji mogući ping, e sad kako X360 baš i nema puno, tako i njima nema nitko online, valjda ih ne spaja sa talijanima, englezima, njemcima itd.  ???

Zato će nama na PS3 biti odlično, vidjat ćemo naše ljude.  ;D

Što se tiče kampanje, po meni MW4 kad bude 'valjda' na PS4 bi trebao biti PSN igra i sve što treba za istu tamo kupovati.
I recimo da odvoje SP od MP, kupim samo MP, ako hoću SP kupim i to, ja neznam kad ću uopće upalit SP, u biti ako me MP toliko ne privuče, znam da sam SP na MW2 zaigrao tek nekako pola godine nakon izlaska.   8)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #50 on: November 10, 2011, 11:25:07 »
Evo, Miro mi upravo kaze da mu je uspjelo povezati HR account s Elite servisom.

Registrirao se na Elite kao da je iz UK, a onda povezao HR account i to mu je uspjelo > za koristenje osnovnih ELite funkcionalnosti.

E sad, kupiti punu Elite Premium funkcionalnost mu nije uspjelo, jer je od jucer sluzbeno kako Elite nije available u Hrvatskoj za PS3.

Call of Duty ELITE – Premium Subscription (£34.99/€49.99)Rating: PEGI 18
Availability: Not available in Croatia, Greece, India, Israel, Kuwait, Saudi Arabia, Slovenia, South Africa, Turkey, Ukraine and UAE

.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #51 on: November 10, 2011, 11:27:38 »
Osim pogodnosti mapa, on ništa drugo ne donosi?!
Jer klanske borbe me ne zanimaju pretjerano kao i statistike.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #52 on: November 10, 2011, 11:31:20 »
Što se tiče kampanje, po meni MW4 kad bude 'valjda' na PS4 bi trebao biti PSN igra i sve što treba za istu tamo kupovati.
I recimo da odvoje SP od MP, kupim samo MP, ako hoću SP kupim i to, ja neznam kad ću uopće upalit SP, u biti ako me MP toliko ne privuče, znam da sam SP na MW2 zaigrao tek nekako pola godine nakon izlaska.   8)

Pa, koliko sam upratio, s MW3 je zaokružena priča tako da po meni mogu jedino novu raditi (al što da smisle nakon svega ovoga, pojma nemam). Općenito, SP završiš u jedan dan ako sjedneš pred tv... kreneš iza ručka i navečer si gotov :)

Mene sad vuče da odigram od početka, prvi i drugi MW pa vidim koji mi je najbolji :) Negdje su mi pola/pola

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #53 on: November 10, 2011, 12:46:32 »
I recimo da odvoje SP od MP, kupim samo MP, ako hoću SP kupim i to, ja neznam kad ću uopće upalit SP, u biti ako me MP toliko ne privuče, znam da sam SP na MW2 zaigrao tek nekako pola godine nakon izlaska.   8)

Pa, koliko sam upratio, s MW3 je zaokružena priča tako da po meni mogu jedino novu raditi (al što da smisle nakon svega ovoga, pojma nemam). Općenito, SP završiš u jedan dan ako sjedneš pred tv... kreneš iza ručka i navečer si gotov :)

Mene sad vuče da odigram od početka, prvi i drugi MW pa vidim koji mi je najbolji :) Negdje su mi pola/pola
   ...je je kratko ti je ,kad igraš na EASY modu  ;D ;D ;D
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #54 on: November 10, 2011, 13:06:14 »
Kizo, od kad si danas online, jos osjecam griznju savjesti zbog jucer, pa da ti pod svaku cijenu sacuvam mjesto.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #55 on: November 10, 2011, 13:45:34 »

LEga !  ;) Ne, se sekiraš ! ;) Jučer sam imao pun kufer posla ,pa sam kasnio ,vido sam da si me prije zvao ,pa ti je moj mlađi "ratnik" napisao, tata nije tu, dok sam došao, več vas je bilo dosta i sve 5  ;)

p.s. šljakica na prvom mijestu  :P , da nema nje ,nebi bilo niti "crnog fonda",a to nikako nebi valjalo  :-\ ,jer nebi imao ništa od ovoga; PS3,volani, igrice ,dlc-i...itd ;D . Žena ŠTIBRA!! ;D

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #56 on: November 10, 2011, 14:43:13 »
To sam i ja nedavno probao, stigao sam u COD4 do Charlie don't surf, a onda mi je postalo užasno glupo. Inače, igra mi je bila fenomenalna, ali valjda sam se iživio kad sam ju odigrao na najtežoj postavci (jedna od rijetkih igara u kojoj sam to napravio). MW2 mi niti na pamet ne pada. Ali recimo, krenuo sam nakon Gearsa 3 na original, i dobro mi je išlo do izlaska Batmana. Sad je mali prekid, ali i Šiško je gotov, riješio sam sve upitnike.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #57 on: November 10, 2011, 15:27:59 »
Mda, vjerojatno si u pravu. Rijetko kad me išlo ponavljanje igara... nema mi onog naboja kao pri prvom igranju :/

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #58 on: November 10, 2011, 16:39:54 »
Mda, vjerojatno si u pravu. Rijetko kad me išlo ponavljanje igara... nema mi onog naboja kao pri prvom igranju :/
Ja nemam problema odigrati više puta, ali bez vremenskog odmaka. Ja sam naredao MW tri put zaredom normal/hard/veteran. Nisam uspio završiti jedino Mile High Club na veteran. Tad sam još bio nadobudan pa nisam na Youtube tražio pokazne clipove. Tek sam kasnije vidio da se to prolazi s flash bangovima i stiže se u 43 sekunde, ali tad mi više nije bilo napeto.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #59 on: November 14, 2011, 16:37:30 »
... U BOJ!! ,U BOJ!! ... ZA STOMAK SVOJ!!... A jesam lud ;D, ni jesti   ::),a ni kakati  :-X  normalno nejdem :P