Da bilo bi fora da nas bude više kirurga!
Da!
Nama iz Pule nije daleko, koji metar gore dole, ali u jednom smjeru oko 115 km. Sitnica.
Inače, bas je strasno hladno bilo (bar nama iz Pule
, ovdje je do jucer bilo bar 10 stupnjeva po danu, a obicno i do 14-15), prije nego smo dosli, isli smo cura i ja do Opatije na kafe, tamo je malo prihvatljivije, ali isto svježe.
Nego, ja se s druge strane sve vise bavim idejom da motor ode u prodaju (
), a krenem u potragu za kakvim low-budget autom za gazit na trackayevima, tipa prvog clia sport ili nesto tome slicno (da ih se naci za 4-5 t €)... 50.000 km na motoru u dvije i po godine, nije da sam se zasitio, koliko bih malo okušao neke druge stvari a love za oboje se nema...
To mi se vec jedno vrijeme mota po glavi, a od kada sve cesce motohappeninge zamijenjujem trackdayevima... hm...
...cemo vidjeti...
...najradije bih da mi uleti kakva zamjena, jer ce mi tesko biti bez i jednog i drugog ako idem samo na prodaju, pa kasnije na kupnju...
Jer R26 je od starog, a jedno je posuditi kola za provozati po cesti (mada mi je i to nezgodno, jer se moram voziti na drugi kraj grada radi toga), drugo je tuđim autom ici na trackday tj bas voziti po stazi...
Tako da dok se on ne zasiti i uzme nesto drugo, to nije solucija...