Danas sam baš nekoliko puta odgledao taj replay s Fuji-a , i ja sam ga spremio jer sam imao odlićnu utrku s Danćijem i dechom , doduše nikako nisam uspio ubosti onaj zavoj koji je u toj konfiguraciji umjesto šikane, ali nema veze sva trojica smo griješili ili vamo ili tamo pa je bilo dosta uzbudljivo.
Ali definitivno sam zakljućio da snimanje replaya i stavljanje na YT nekoga tko je u toj utrci daleko od mene(mene kao onoga tko je sejvao replay) nema apsolutno nikakvog smisla.
Najprije, vaše putanje izgledaju kao da vozite s kontrolerom, vrludate ljevo-desno, nagle promjene smjera, vožnja ne izgleda tečno ćak ni s onom TV kamerom (o ostalim da i ne govorim) ...
Drga stvar , i kutevi kamere ponekad znaju biti neobićni , pa recimo iako sam kameru stavio na tebe (Stinger) , na nekim mjestima kao da ona nestrpljivo čeka moj auto a tvoj je tu tek slučajno u prolazu.
I treća stvar koja me je najviše iznenadila, čini mi se da su auti čak i nešto lošije izmodelirani tj. s manje detalja, manje antialiasinga, manje sjaja . Kao da gledam replay iz GT4 a ne petice.
Sve u svemu ,ti i Amar ste stvarno imali odlićnu utrku,čestitke obojici.Neka Amar pošalje svoj replay kad stigne pa ću staviti na YT.
I neki dan si rekao da uvijek znaš izabrati dobre aute za vožnju. Ne znam čiji je prijedlog ova Supra , tvoj ili Amarov, ali čini mi se kao pun pogodak bar po broju dobrih utrka koje smo s njom odvozili.Ni prebrza ni prespora, ni preteška ni prelagana za vožnju.Taman(ili smo se svi te subote zaželili dobre vožnje)