! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Quote from: amar on September 05, 2011, 17:48:36Frajer je odvezao prestrasno vrijeme kako god okrenes, 1.16.3xx tamo, pod pritiskom i na DFGT volanu (pedalama)... vrijeme je strasno, prestrasno.Trenutno na TT ljudi voze blizu granice ispod 1.16, samo je pitanje vremena.Ali odvesti tamo pod takvim pritiskom 1.16.3 - a zlato na TT je 1.18 i nije ni najmanje djecja igra, naprotiv, vrlo je zahtjevno vrijeme - svaka cast momku.Medjutim, pravi pobjednik ovog svega je Kazunori. Imati igru gdje se crno na bijelo u tehnikoloru vidi da se igra i zivot voze unutar 0.500 u zadanim uvjetima u stvarnom vremenu sa svim uvjetima postavljenim za ultimativno testiranje je konacna potvrda svega vise-manje.Nažalost nisam gledao taj stream , pa me sad zanima dali je Colthard vozio pravi auto na pravoj stazi dok su "izabrani" vozili na konzolama , ili je i on odvozio vrijeme na konzoli i volanu?
Frajer je odvezao prestrasno vrijeme kako god okrenes, 1.16.3xx tamo, pod pritiskom i na DFGT volanu (pedalama)... vrijeme je strasno, prestrasno.Trenutno na TT ljudi voze blizu granice ispod 1.16, samo je pitanje vremena.Ali odvesti tamo pod takvim pritiskom 1.16.3 - a zlato na TT je 1.18 i nije ni najmanje djecja igra, naprotiv, vrlo je zahtjevno vrijeme - svaka cast momku.Medjutim, pravi pobjednik ovog svega je Kazunori. Imati igru gdje se crno na bijelo u tehnikoloru vidi da se igra i zivot voze unutar 0.500 u zadanim uvjetima u stvarnom vremenu sa svim uvjetima postavljenim za ultimativno testiranje je konacna potvrda svega vise-manje.
sjekao sam. dobiva se nešto, ali ne jako puno. nemamo se što dogovarati, kako svi tako i mi. tko im je kriv što nisu detaljnije provjerili stazu
Je. 1.21.6xx ak se ne varam. Gledao sam danas za vrijeme prijenosa.
Quote from: Tomivav on September 06, 2011, 01:25:39Je. 1.21.6xx ak se ne varam. Gledao sam danas za vrijeme prijenosa.DC vozio skoro 5 sec brže?!?!?
Sluzbeno Top Gear vrijeme (tzv. Stig) je stojeci start.Danasnja vremena i TT vremena su flying lap. Mislim da je Coulthard imao.prvi stnading start isto oko .21, odnosno oko 3 sec brze u flyingu.
I tko je gledao, mogao je vidjeti kako DC krati neke djelove staze...