Author Topic: Mercedes-Benz Driving Event - 5/9/11> Svijet protiv Davida Coultharda  (Read 81862 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Re: Mercedes-Benz Driving Event - 5/9/11> Svijet protiv Davida Coultharda
« Reply #75 on: September 06, 2011, 16:12:26 »
Ali koliko god neka igra simulirala stvarnost, mislim da će virtualna vremena uvijek biti bolja, zboj jednog malog razloga...straha.

Ipak DC drži glavu u torbi, vozi skupi auto itd, a nas to ništa ne briga, nema pritiska, uvijek je tu restart.  :)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline AgentGreen46

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: AgentGreen46
« Reply #76 on: September 06, 2011, 16:58:54 »
Ali koliko god neka igra simulirala stvarnost, mislim da će virtualna vremena uvijek biti bolja, zboj jednog malog razloga...straha.

Ipak DC drži glavu u torbi, vozi skupi auto itd, a nas to ništa ne briga, nema pritiska, uvijek je tu restart.  :)
Slažem se s tobom glede straha, ali ne na ovoj stazi. Pa vidio si kako je Stig Koenninnggesseennaa provozao po travi.
Respect je manijacima koji u rl ruše vremena na Ringu! Baš sam neki dan probao vozit Ring sa Golfom GTI (onaj zadnji), ko da je RL - i vrijeme mi je 10min. Kad se ganjam "bez straha" onda je ispod 9min. A jednog dana kad odem na Ring, baš me zanima hoću li Scirocco provozat ispod 15min!

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #77 on: September 06, 2011, 17:15:19 »
... ja ,nagrecao svoje zlato   8) ,a sad da ima prostora za još malo i ima (za mene jako malo) ,al nebum se predao tak lako , za danas dosta  8)
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #78 on: September 06, 2011, 17:34:10 »
ja ću probati večeras još malo, mislim da bi mogao ispod 1.17 bez pomagala i bez kraćenja
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #79 on: September 06, 2011, 18:08:51 »
Zasad sam na 1:19,1xx, nisam baš dugo vozio. Vrijeme je napravljeno s pomagalima, ali nakon toga sam ih poisključivao i shvatio da sam tu negdje i bez njih. Nije bilo više vremena, morao ić po Princezu u školu, ali vidim da ima prostora za napredak, barem za skinut zlato. E, da, prvih 10 min sam učio stazu, jer sam ju bio pozabio, ne vozim ju uopće. Dobar, odličan seasonal, sviđa mi se što ima leaderboard kao u Prologu, da je samo što više takvih.
P.S. šortkat je za krepat, kak to nisu shvatili.

Offline knegas

• Uvazeni Docent
  • brrrm brrrm
« Reply #80 on: September 06, 2011, 19:10:57 »
1 15 997(sve off) u zadnji cas,pocelo je odrzavanje
mrzim strumfove

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #81 on: September 06, 2011, 19:38:00 »
vozim/psujem već više od 2 sata. i konačno sjedne krug, a primjećujem da ga ne sprema. idem van i veli održavanje  ;D LOL

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #82 on: September 06, 2011, 22:02:30 »
Hmm da nece mozda brisat vremena short cutter-a? :-\

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #83 on: September 06, 2011, 22:07:40 »
ja krenuo igrati oko 7 kad ono održavaju, uopče se nisam sjetio da se radi
u practice modu sam odvozio 1.16.89x bez kraćenja
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #84 on: September 06, 2011, 23:28:24 »
Kad bi trebao završiti servis?

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #85 on: September 07, 2011, 01:15:04 »
Završio oko 22h. Uspio sam poboljšat vrijeme 1.16.508(sve off, abs 1, bez kraćenja). I to pogodio u prvom krugu dok su gume hladne, posralo me.Eventualno gdje mogu poboljšat vrijeme je prvi zavoj, baš mi ne leži.

Bilo bi odlično kad bi svi sljedeći seasonali bili na ovu foru stock auta. Vjerojatno će pratiti kolko ekipe vozi ovakav u odnosu na "standardni" pa odlučiti šta će radit.
psn-id: GTS-Klocna

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #86 on: September 07, 2011, 02:07:03 »
Ja sam 'blag' na predzadnjem zavoju, nisam vozio ovu stazu često, nemogu da se orijentiram prema ničemu, velika mi 'praznina,' široka cesta. Nisam danas vozio, onda jel' se može i dalje kratit?!
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #87 on: September 07, 2011, 10:27:13 »
Ja sam 'blag' na predzadnjem zavoju, nisam vozio ovu stazu često, nemogu da se orijentiram prema ničemu, velika mi 'praznina,' široka cesta. Nisam danas vozio, onda jel' se može i dalje kratit?!

klocna - veliš "hladne gume" -gume jesu obojane u plavo, ali nisu hladne. Možeš bez brige odmah ići full.

ljubusak - predzadnji zavoj je malo "sakriven", ali ako malo bolje gledaš vidi se bijeli rubnik tog zavoja. Prema tome se orjentiraš. Kočiš malo prije prve oznake i gledaš rubnik....

Da, i još uvijek se krati. Šteta, bilo bi lijepo da su to popravili i poništili vremena.

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #88 on: September 07, 2011, 11:04:15 »

klocna - veliš "hladne gume" -gume jesu obojane u plavo, ali nisu hladne. Možeš bez brige odmah ići full.

ljubusak - predzadnji zavoj je malo "sakriven", ali ako malo bolje gledaš vidi se bijeli rubnik tog zavoja. Prema tome se orjentiraš. Kočiš malo prije prve oznake i gledaš rubnik....

Da, i još uvijek se krati. Šteta, bilo bi lijepo da su to popravili i poništili vremena.

Moj dojam je da između 2-3 kruga počne držati kak treba. Al možda sam u krivu, moj subjektivni dojam.

I svaka čast za vrijeme, mislim da je samo Decho ispred tebe.

psn-id: GTS-Klocna

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #89 on: September 07, 2011, 11:43:24 »

Moj dojam je da između 2-3 kruga počne držati kak treba. Al možda sam u krivu, moj subjektivni dojam.

I svaka čast za vrijeme, mislim da je samo Decho ispred tebe.

Daj bog, jer ja uvijek, već ako u nakon prvog zavoja je moj duh ispred mene, da ne gubim vrijeme, odmah restartam. Tako uvijek vozim. Baš ću danas probati, jer ako je tako onda bi trebao još malo brže odvoziti.

Da, Decho je brz ko munja. Jučer smo se malo dopisivali. Ja ono velim njemu, vidim da si odvozio 15.600, budem ja probao 500 LOL. I nakon par sati on ode na 200, a ja se mučim sa 800  ;D ;D