! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Amare, a je li moguće da je drugciji redoslijed rijeci pa da je prevedeno zapravo: DLC one week after the free update?
Tko ce sada to dočekati. Bolje da nije rekao ništa.
Quote from: Tomivav on October 05, 2011, 16:54:21Amare, a je li moguće da je drugciji redoslijed rijeci pa da je prevedeno zapravo: DLC one week after the free update?Nazalost je, sad i ja gledam to bas.. Vjerovatno je tako logicnije, s obzirom na slaganje imenica na kraju recenica.
Bome ga je metnija. Svima. Svaka mu cast.Jao sto nas ceka, jao, jao... Midfield, Apricot, Citta di Aria, El Capitan, majko, majko stara, slusaj pjesmu sina svog....
Quote from: biker4lifeCRO on October 05, 2011, 16:58:36Tko ce sada to dočekati. Bolje da nije rekao ništa. Pa brzo je to... slijedeći tjedan update, a tjedan nakon toga dlc... čas posla
Bas, neka ubaci nove aute i staze na sve ove funkcionalnosti i ja mu dam 50 eura za to, vrijedit ce vise nego dvije neke druge igre za 100 eura ukupno..
Quote from: amar on October 05, 2011, 16:57:27Quote from: Tomivav on October 05, 2011, 16:54:21Amare, a je li moguće da je drugciji redoslijed rijeci pa da je prevedeno zapravo: DLC one week after the free update?Nazalost je, sad i ja gledam to bas.. Vjerovatno je tako logicnije, s obzirom na slaganje imenica na kraju recenica. Da... A šteta, no svejedno - s užitkom ću dat pare. Yamauchiju u zahvalnost.
Ma on je nama duzan koji vam je k , neka se iskupi i bit ce mu oprosteno a free sve bi mu bio prvi korak k iskupljenju