Author Topic: Gran Turismo 5 Spec 2.0 • Sluzbena tema - arhivski chat  (Read 88684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Gran Turismo 5 Spec 2.0 • Sluzbena tema
« Reply #90 on: October 07, 2011, 16:53:33 »
Nema sanse, novi auti svakako ce biti u DLC, bar ja mislim tako.

RM ce biti u 2.0 updateu, zajedno sa 12 najavljenih "novih" auta.

Ali sam DLC ce donijeti dosta Premium auta, nema uopce diskusije, pa tko bi dao zive novce za RM izvedenice, osim hard-core ekipe? Nitko, i jos bi se od toga sprdali. Novi auti su 100% dio DLC sadrzaja.

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #91 on: October 07, 2011, 16:57:47 »
Pa o dlc-u i pričam... rekao je Race Car Pack... meni to miriše samo na RM modele iz postojeće Premium garaže. Kamo sreće da uleti neki potpuno novi auto kojeg do sada nije bilo u igri. I taj nesretni M coupe serije 1 bi bilo samo "šminkanje" već postojećeg auta.

"According to Sony, the unnamed and unpriced add-on will include new vehicles and tracks, as well as "some additional surprises." "

"Polyphony's Kazunori Yamauchi also announced upcoming DLC for the game will include a car pack, track pack, and racing gear pack. More details on the DLC still to come."

uostalom, šta me zajebaješ, pa šta i da ne bude. Pusti me da čekam Aventadora. Kao da neznam i sam kakve su šanse...

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #92 on: October 07, 2011, 17:04:58 »
Za Aventadora mrsave, jer za njega i Pagani Huayru prava ima EA. Ali masu novih cestovnih i trkacih modela svakako mozemo ocekivati, a bit ce ru i WRC, klasika, Elegance modela, Dream modela, mozda i tunera..

Njihova modelling ekipa ne spava niti se odmara.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #93 on: October 07, 2011, 17:26:20 »
bit ce ovaj sa sema sigurno, ako su nascar stavili 2011 mogli bi i wrc  jer i od njih imaju licencu a i bio bi rezocaran da ne stave jer ako su mogli nascar zsto nebi i ovo.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #94 on: October 07, 2011, 17:27:54 »
Onda super... ali, Kazo je ako se ne varam točno rekao "racing car pack" pa me je to odvuklo da mislim da se radi o RM izvedenicama auta (a plaćanje dlc-a bi se ionako odnosilo na to da plaćaš nove staze)...

Što uopće nedostaje od novijih japanskih cestovnih auta u igri?

Od europljana golf R i scirocco R, novi megane rs, novi focus rs, nova serija 1, novi z4, novi slk i cls, novi a3 rs, neki novi aston, jaguar -R modeli, možda ovaj novi ferrari sa 4x4 i 458 scuderia ili 458 spider,  ali japanci mi baš i ne padaju na pamet. Mugen CRZ, subaru još nije izdao ni koncept iz one suradnje sa toyotom, ona nema ništa novo, ni micek također... jedino novi redizajn swifta ;D

Možda stave ove nove WRC aute DS3, Fiestu, Mini... možda koji sa SEMA-e i onog okupljanja oldtimera...

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #95 on: October 07, 2011, 17:46:21 »
previše je to možda, a možda nas i zajebavaju  ;D. Što bude bit će, uskoro ćemo saznati  8)
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #96 on: October 07, 2011, 17:52:36 »
previše je to možda, a možda nas i zajebavaju  ;D. Što bude bit će, uskoro ćemo saznati  8)

Ma je, al malo brbljamo da ubijemo dosadu. Najiskrenije, mijenjao bih sve te aute samo da mi stave sve staze iz GT-a za PSP, al nekako me strah da će opet dati mali broj staza od kojih će biti malo upotrebljivih za utrkivanje većeg broja auta. Ono, najveće razočaranje pri izlasku GT5 su bile staze. Sad sam opet napaljen ko kunac na ovaj dlc i opet strepim od istoga ;D

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #97 on: October 07, 2011, 17:58:49 »
SuperGT '11
nekako se nadam da bi mogli vidjeti te pile

od cestovnih nemam pojma, ne moraju biti sve novi auti koji su izašli u zadnjih godinu dvije mogu ubaciti ono što svi priželjkujemo(e30 m3) eu pile iz 80ih i 90ih
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #98 on: October 07, 2011, 17:58:58 »
Sve ovisi o tome sto su doista poslovno zamislili.

Staze spremne imaju, sasvim sigurno. A kojom ce dinamikom to sad izdati i koliko toga cuvaju za iducu veliku igru, bez obzira na platformu, je iskljucivo i samo Yamauchijeva odluka.

Ja mjenjam sve najavljeno za nove staze, staze su jedino sto nedostaje ne samo GTu, vec svim voznjama opcenito, a u buducnosti ce ih biti sve manje i manje u igrama, jer su auti postali kljucni atribut prodaje, a staze su generalnoj publici apsolutno i potpuno nebitne.

Sve ovisi kolike kompromise misle raditi u planiranju produktivnosti, mada mi se sad ne da filozofirati nasiroko. Ja cu biti sretan sa 5 dtaza, sve drugo je dobrodosao bonus.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #99 on: October 07, 2011, 18:06:49 »

Ma je, al malo brbljamo da ubijemo dosadu. Najiskrenije, mijenjao bih sve te aute samo da mi stave sve staze iz GT-a za PSP, al nekako me strah da će opet dati mali broj staza od kojih će biti malo upotrebljivih za utrkivanje većeg broja auta. Ono, najveće razočaranje pri izlasku GT5 su bile staze. Sad sam opet napaljen ko kunac na ovaj dlc i opet strepim od istoga ;D

Znam da malo brbljamo, i slažem se staze, su jedino što GT5-ci treba, uz stock car opciju za online :-)
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #100 on: October 07, 2011, 18:14:42 »
Eto... amar bi bio zadovoljan s pet bilo kojih, ja samo sa 12 onih koje sam nabrojao neki dan ;D ;D ;D  znam da nisam skroman, ali jedino što me može zadržati uz igru do slijedećeg nastavka (koji će izaći za par godina) su staze. Zato i pizdim da ih mora biti puno.

btw... ovi Super GT '11 auti bi bili super, naročito oni GT300 modeli (da li bi onda taj Porsche mogao upasti ako bi dobili Super GT licencu?)

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #101 on: October 07, 2011, 18:21:18 »
Treperim zbog staza, ko list za vrijeme nevere danas....
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #102 on: October 07, 2011, 18:25:15 »
Da dođe blizanački prsten Motegija, uf, to bi bilo predivno. Sjećam se da sam stvarno puno uživao u toj stazi.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #103 on: October 07, 2011, 18:28:29 »
Po logici sto bi sve mali Ivica, ja bi sve staze ikad iz GT serijala, ali to cemo tesko dobiti.

Da dobijemo samo one staze sto ih je Siki iskopao na sluzbenom webu, super. Ali toliki optimist necu biti, cisto da ne budem razocaran pa onda tu gadim forum sa psovkama, nekim smajlijima groznim i slicnim folklorom ;D

Ocekuj nista, nadaj se najboljem. Ovo je sve ionako po petstoti put ponavljanje kao sto je Dzidza primjetio, a ionako cemo sve dane i u onlineu i ovdje samo keljaviti o tome tko sto zeli i tko je sto zelio i tko je sto mislio da zeli, itd.. corava posla.

Ja sam vise ljut sto mi Forza jos nije stigla, ali umjesto da ovdje zvacem praznu slamu odoh radije voziti malo zaostale Seasonale :)

A Tomi, Motegi sam gotov siguran da ce biti, od vecine staza iz proslih igara nju mislim da mozemo ocekivati prije polovice nekih drugih. Budi optimist ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #104 on: October 07, 2011, 18:36:14 »
Po logici sto bi sve mali Ivica, ja bi sve staze ikad iz GT serijala, ali to cemo tesko dobiti.

Da dobijemo samo one staze sto ih je Siki iskopao na sluzbenom webu, super. Ali toliki optimist necu biti, cisto da ne budem razocaran pa onda tu gadim forum sa psovkama, nekim smajlijima groznim i slicnim folklorom ;D

Ja referiram (i uzdam) u to sa web sajta kao i činjenicu da su sve te staze iz GT-a za PSP. Pa kako smo dobili iz tog PSP GT-a Veyrona i ostale standard autiće, sad ćemo dobiti i "kokpite" iz iste igre, nekako se nadam da ćemo dobiti i te staze ;) A za psovanje nije problem, to je sigurno što god da daju ;D

Ocekuj nista, nadaj se najboljem. Ovo je sve ionako po petstoti put ponavljanje kao sto je Dzidza primjetio, a ionako cemo sve dane i u onlineu i ovdje samo keljaviti o tome tko sto zeli i tko je sto zelio i tko je sto mislio da zeli, itd.. corava posla

Nisam znao da je adeze ispao sa dnevnog reda? ;D

Ja sam vise ljut sto mi Forza jos nije stigla, ali umjesto da ovdje zvacem praznu slamu odoh radije voziti malo zaostale Seasonale :)

Koliko god sam bio napaljen na FM4 od kada sam saznao za 2.0 i dlc totalno sam se isključio od Forze...