U jutro kad se skidao i instalirao novi update, očekivanja su mi bila minimalna. Kako sam se samo prevario. Sad, nakon odvoženih 4 kruga bo nirbu sa BMW 330i 05., a poslije Porscheom (RUF) CTR2 96., još mi osmijeh ne silazi s face. Fizika je sad još bolja. Aute sam vozio kao i uvijek iz kokpita (crni je na oba auta, ali nema ama baš nikakve veze i da je full detaljan i realističan. Ne smeta me ni najmanje. Osjećaj sjedenja u autu je nevjerojatan. Točno pogođen na oba auta. Dva odlično pozicionirana retrovizora). Kombinacija nove fizike i kokpita na standardima izmamila mi osmijeh od uha do uha. Porše se sad vozi prekrasno (serijske gume), više ne kliže onako bez veze. Gušt čisti. Bmw lijepo lagano klizeči ulazi u zavoj, ako se prije zavoja pretjera s dodavanjem volana (što sam u nastavku iz gušta i dalje radio) i bez problema ga se korigira s full gasom na izlasku iz oštrog zavoja. Jedva čekam da i ostale standarde odvozim. Prije sam ih dosta izbjegavao baš radi nedostatka kokpita.
Super mi je sad podrška za g25. E da, AI sam stavio na 10 i mogu reći da sad stvarno puuuuno agresivnije voze. Da skratim, ja sam oduševljen updateom. A što se DLC-a tiće, i da su samo stavili SPA, bez auta i kaciga vrijedilo bi dati samo za nju 80 kn, jer nemojmo zaboraviti to bude SPA koju je polifoni napravio i bit će sigurno savršena.