Author Topic: Gran Turismo 5 Spec 2.0 • Sluzbena tema  (Read 204466 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Re: Gran Turismo 5 Spec 2.0 • Sluzbena tema
« Reply #75 on: October 11, 2011, 18:04:28 »
ma znam da ima u arhivi, k.... to.

Da, prosli nije bio tako mio kao iz gt4, ali meni je bio jedini intro koji se vrtio iz svih igara sto igrah u zadnje 3 godine-otkad se vratih igranju. Tako da ipak izgubih nesto, najbolji klavirski solo ikad.

Ovaj je truoooo... Zar nije moguce prebaciti save na usb, pa deinstalirat igru pa sve ponovit ALI DA STARI SAVE RADI? Dovoljan mi je vec bio jedan "corupted save file" ovog ljeta! (Pa zelim biti siguran)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #76 on: October 11, 2011, 18:12:56 »
sretnici,ja tek po licencama lupam(kvar ps3),a nije mi se dalo odma sve vozit od pocetka...pa dok se novi volan nabavio,pa ovo,pa ono........uglavnom ponovo imam volje za gt5

Možda si ti veći sretnik od nas ;D

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #77 on: October 11, 2011, 18:45:37 »
- "Endurance Save" radi po principu handicap instant-savea. Odnosno, kada odlucite sejvati Endurance utrku, igra trazi da ju odmah ugasite. Kada slijedeci put pokrenete igru, krecete odmah iz mjesta gdje ste sejvali. Keeping the Hard-Core Alive!!
Zanima me gdje je opcija save , ja sam pokrenuo 24 sata Lemana ali nisam nigdje vidio save opciju kada bih stisnuo pauzu.Ili moram na kontroleru stisnuti PS dugme pa na Quit game da se pojavi opcija sejva?Ili se ta opcija pojavi kada uđem u box?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #78 on: October 11, 2011, 18:49:09 »
Dakle, ništa od 24h utrka... po slobodnom vremenu bi mi trebalo bar 10 dana. To znači da mi otpada online vikendom... e pa neće moći ;D

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #79 on: October 11, 2011, 18:49:47 »
Slazem se Fedro. Prvi dio starog introa je i meni bolji. Ali drugi dio novog introa je dobar, ponajvise zato sto prikazuje Spa (dvije ocjene gore samo zbog toga).

Usput sad sam probao Formulu GT. Strahota i uzitak.

Opcenito imam dojam da je fizika manje brutalna i bolje pogodjena i puno zabavnija.

Ii dva palca gore za povecanje nagrada pri uzastopnom ulogiravanju.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Sinisa

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN : sina_zg
« Reply #80 on: October 11, 2011, 18:53:07 »
- "Endurance Save" radi po principu handicap instant-savea. Odnosno, kada odlucite sejvati Endurance utrku, igra trazi da ju odmah ugasite. Kada slijedeci put pokrenete igru, krecete odmah iz mjesta gdje ste sejvali. Keeping the Hard-Core Alive!!
Zanima me gdje je opcija save , ja sam pokrenuo 24 sata Lemana ali nisam nigdje vidio save opciju kada bih stisnuo pauzu.Ili moram na kontroleru stisnuti PS dugme pa na Quit game da se pojavi opcija sejva?Ili se ta opcija pojavi kada uđem u box?
Mislim da sam negdje pročitao da endurance utrke možeš snimiti prilikom ulaska u boks

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #81 on: October 11, 2011, 19:50:46 »
Pa tako se je i prije snimalo, zar ne?

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #82 on: October 11, 2011, 20:50:04 »
Slazem se Fedro. Prvi dio starog introa je i meni bolji. Ali drugi dio novog introa je dobar, ponajvise zato sto prikazuje Spa (dvije ocjene gore samo zbog toga).

Nakon gustanja onog starog soloa i ostatak je starog introa bolji od cijelog novog. Istina, i ja sam u jedinom svom gledanju primjetio mrvicu i Spa staze (najvise ono pred kraj sa f1 8) ) ali to ipak nista konkretno mijenja. Ipak, hvala ti na pokusaju :-*

Sad idem izbrisati igru pa probat opet instalirat. Valjda ce save sa sticka raditi nakon sto onog na konzoli zbrisem...
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #83 on: October 11, 2011, 21:34:48 »
Interesantno , čini mi se da se veličina save fajla smanjila nakon ovog updatea , u mom slučaju oko 1000KB

Jel' mislis da ti se smanjila za 1000kb ili ti se smanjila na 1000kb?
Kod mene je 6600kb ali ne znam kolika mi je bila prije.
U svakom slucaju izgleda da su sada konacno popravili onaj bug sa muzejskim slicicama jer ih sada mogu gledati a da se ne ucitavaju desetak minuta.
Isto tako ono ucitavanje prije nego se pojavi uvodni filmic koje mi je prije trajalo najmanje 5 puta duze nego na drugim accountima, sada je normalne duzine.
Jos samo da provjerim neke sitnice u loungeu (izlazak iz sobe mi je nekada znao biti nemoguca misija) i sreci nema kraja.
PSN ID: poiux

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #84 on: October 11, 2011, 21:48:01 »
Smanjio se za oko 1000kb te je sad velićine oko 3900kb a koliko se sječam prije updatea je bio oko 4900kb.
A koliko se sječam sa nekim od zadnjih updatea sejv mi je na sva tri profila koja na ovaj ili onaj način koristim za GT5 porastao za također 1000kb. Iako druga 2 profila uglavnom koristim samo za određena slanja na ovaj glavni profil te na njima nisam kupovao nove aute niti sam s njima vozio ,sejv fail je na njima svejedno narastao.Izgleda da je tih dodatnih 1000kb sa ovim updateom nestalo.
@edit: A evo i točnih brojki jer sam po Amarovom savjetu na jedan od profila koje ne koristim za GT5 napravio backup sejv glavnog profila koji je veličine 4934kb a nakon updatea veličina sejv fajla je 3913kb
ili 1021kb manje nego prije

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #85 on: October 11, 2011, 23:55:48 »
Nurburgring 24 i Cote d' Azur su nedvojbeno ljepše staze nakon updejta, to je što sam do sada primjetio, jer to sam vozio i evo gledam na B-Spec. Nurb. 24 ima zastavica medju gledateljima kojih prije nije bilo, asfalit je sad puno detaljnjiji, to sam primjetio dok sam slikao.  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #86 on: October 12, 2011, 00:19:11 »
Meni se ovo malo što sam vozio čini ko da se sada guma uvija pod felgom kako dodajem volana u zavojima... ono, uđem, ok je, dodam još malo više, osjetim to uvijanje, ali i dalje drži na granici, dodam još i slijedi popuštanje i klizanje. Ne znam da li sam dobro opisao, ali ste valjda shvatili...

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #87 on: October 12, 2011, 00:25:45 »
High speed ring mi se cini kako da kazem cisci? Ring nekako ostriji, deep forest isto malo ljepsi, eiger isti. Ostalo nisam vozio.
Frend mi prica ima gt5 losu grafiku je gledam kod njekih premium autiju neki elemnti jesu pojednostavljeni ili manje rezolucije ali ih vidis samo u replayu iz onih kamera u kokpitu ali meni je vazno da se  vrti konstantan fps na konzolama koje su ogranicene. Jedino neke sjene mrcu bolje kad bi se to dalo popravit....
Save neznam kolki je a museum nisam gledo ako je brzi super jer par puta sam moro cekat koju min dok sve ne iscita.
Ali definitivno sto me najvise obradovalo je instant loading al sad pak cekam dok se svi auti ne loadaju al ako ides malo setup promjenit taman.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #88 on: October 12, 2011, 00:34:37 »
E da, save filet je definitivno manji nego prije

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #89 on: October 12, 2011, 00:35:03 »
Grafika je itekako optimizirana koliko citam po dojmovima okolo.

Navodno je sada pri 720p puni 4XAA buffer u pogonu i nema frame-droppinga niti tearinga.

Pa tko ima podesenu konzolu na 1080p mozda da prebacite na 720p i uzivate u potpuno cistom prikazu.

Jel itko probo ovo? Ja sam prebacio ali prekratko sam igro da bi mogo rec razliku...
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards