Napredak je evidentan, ali još uvijek je dosta velika razlika između najbržeg i najsporijeg auta. Utjeha je ta što sad ima dosta auta sa zadnjim pogonom pa je zanimljivije voziti i ako si zadnji 30 sekundi iza ostalih!
Shuffle treba prihvatiti prvenstveno kao zabavu, a tek onda takmičenje... logično je da svi auti ne mogu biti isti i da će uvijek biti razlike, no sada je bar milion puta zabavnije nego prije.
Ja to doživljavam kao neku vrstu Best Motoring-a. Tko je gledao serijal zna da bi oni stavili nekoliko auta iz klase na stazu i peglaj. I naravno, uvijek bi bilo razlika, nekad i drastičnih.
Uglavnom, mislim da se u 95% utrka uvijek može naći bar jednog ili dvojicu sa sličnim autom i dobro se zabaviti.
Meni je shuffle strašno drag jer se svako malo mijenja auto, koncepcija pogona, ponašanje, grip i volim to "brzinsko" prilagođavanje na novi auto iz utrke u utrku, naročito zato što se tu može puno naučiti o samoj vožnji.
Uskoro će biti na forumu i previše raznoraznih organiziranih kupova i natjecanja sa istim autima pa neka vam shuffle dođe kao odmor. Naravno, nije da nećemo baciti i koju ozbiljniju utrku sa istim autima i kvalifikacijama