neznam ako je izoliran slučaj pa da tu navedem za slučaj da nije
zadnji put kad smo bili online, shuffle, lutrija odvrtila aute i prije odlaska na stazu slika se blokirala
čujem sve u lobby-ju, igra ne reagira, stisnem PS button ili bilo koji drugi, ništa ne reagira
Crna slika je bila ili slika iz igre pa se smrznula?
Meni se prije i jedno i drugo događalo, dakle prije update-a... crna slika bi bila obično prije starta utrke, a ovo sa blokiranjem igre u lobby-u bi se manifestiralo na način da ne bih mogao micati kursor i to baš na shuffleu. Ali, to je bilo u vrijeme onih sranja sa serverima kad bi nas bilo dosta u lobby-u... E sad, da li nije reagiralo i na PS button ne znam, uglavnom sam čekao da igra dođe k sebi pa nastavio igrati odn. svi bi išli vani na čišćenje kešovine pa bi se radio novi lobby
jok, crna slika prije utrke je nešto što je "feature", naviknusmo da se prije utrke to koji put desi.
ona lutrija je izvrtila aute, napisalo mi je koji sam auto dobio, i između tog koraka i idućeg (ulaska u stazu) slika se smrzla. Na ekranu je bila pozadina je iz lobby-ja, s lijeve strane pozdravi i poruke, s desne igrači i preko tog prozora je manji prozorčić (na kojem se prije toga vrtio izbor auta)
Zvuk i dalje normalan, ostale igrače sam čuo. Restao konzolu.
Kad sam se vratio, uključio headset, pa mi kažu i Đuro i Kizo da se to zna desit na PS-u. Meni nikad do sad pa ne znam bi li povezao to s 2.0 ili ne.
Ako je normalno, nema veze. Napisao sam što se desilo, čisto ako je još nekome tako od izlaska 2.0.