Perica prika , stvarno se zamaraš nepotrebnim stvarima i time sebe dovodiš u nepotrebne i bespredmetne rasprave . Ja nažalost nemam Xbox i nikada nisam igrao Forzu , ali da mogu bi je sigurno odigrao
Ja sam možda malo brzoplet, ovim putem se ispričavam na poticanje bespotrebnih rasprava.
Naravno nek svak uživa u onome na čemu misli da je najbolje za njega.
Bravo Perice i Kimi!
Konacno prava razmisljanja.
Do nedavno sam pizdio ako ne bih osvojio sva 1. mjesta, ili pokupio sve achievemente/trophye, ali bitna je igra i njen duh, te ekipa s kojom igras online. Do vraga sva dostignuca ako se stalno prepucavamo oko necega (kao sto je i dan danas slucaj u Lijepoj Nasoj), trebamo se samo igrati jer ionako u RL imamo previse sranja. Znam da su nam to ispusni ventili, ali zato postoji singleplayer, pa gazimo onda "glupi" AI.
Osobno obozavam GT serijal, ali bio bih licemjer kad bih rekao da Forza ne valja.
Sto se tice AI i ponasanja na auta (ovjes, gume i sl.), GT prednjaci (IMHO), ali moram reci da u Forzi ima vise prvenstava (
, bilo je nekad tako i u GT-u), a zvuk motora u Forzi je za sada jos uvijek nedostizan za PD.
Naravno da je GT hardcore, ali zar je nesto sto nije tako jako hardcore odmah i losije? Zar nesto ne smije biti samo zabavno?
U GT serijalu mi nedostaje ona raznolikost prvenstava iz GT2 i GT3, te ponesto staza
Forzini developeri slusaju gamere, dok moramo priznati da PD to do GT5 2.0 bas i nije prakticirao.
Grafika je odlicna i u GT-u i u Forzi.
Dosta stvari sam ispustio, ali mislim da nije potrebno sve nabrajati.
Naravno da svak svojeg konja hvali, ali sagledavsi sve, i jedna i druga (pa i neka treca i cetvrta) ima mane i vrline, ali bit svega je igrati ono sto nam odgovara, a za "susjede" nas ne bi trebala biti briga.