Author Topic: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo  (Read 176887 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline marac_gt

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: marac_gt
    • Garazna vrata
Re: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo
« Reply #270 on: October 18, 2011, 13:19:16 »
Da li je netko kupovao preko kreditne kartice?

Zanima me da kako to funkcionira? Da li se uzima određeni iznos nešto slično kao bon ili platiš točno koliko košta dlc?

Ja upravo kupio s kreditnom, skine ti s računa onoliko koliko treba, iako imaš i "add funds" po 35kn u "wallet", meni je draže prvi način, potvrdiš da očeš kupit uneseš podatke kreditne i skine koliko je potrebno pa ne stoje pare u "walletu"

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #271 on: October 18, 2011, 13:20:22 »
Idem u petak ili ponedjeljak u ZG pa me interesira gdje mogu kupiti bon??? Ima u kojem shopping centru?

Offline Sinisa

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN : sina_zg
« Reply #272 on: October 18, 2011, 13:22:40 »

Zanima me da kako to funkcionira? Da li se uzima određeni iznos nešto slično kao bon ili platiš točno koliko košta dlc?

Moraš upisati podatke o kartici u account. Nakon toga peglaš kol'ko te volja ...
Sa kartice ti skine točan iznos

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #273 on: October 18, 2011, 13:24:32 »

Visa electron, imo 50 i nesto sitno otprije dodao mi tocno kolko je trebalo za dlc kad sam ga stavio u kosaricu. Mislim da sam sad na 0kn

Od autiju vozio sam ono sta mi se svidja , uglavnom premium reko bi 20-ak al bas onako dulje. Vecinu sam provozo bar po par krugova. I sta tebi smeta da dodju novi auti? Ovo sto sam nabrojo su onako neki moji osobni favoriti sto ti hoces ili neces necu ulazit.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #274 on: October 18, 2011, 13:24:49 »
Ja upravo kupio s kreditnom, skine ti s računa onoliko koliko treba, iako imaš i "add funds" po 35kn u "wallet", meni je draže prvi način, potvrdiš da očeš kupit uneseš podatke kreditne i skine koliko je potrebno pa ne stoje pare u "walletu"
Nisam znao ovo, ja sam neki dan prvi put nešto kupovao, pa sam mislio da novci moraju ići u wallet. Tako mi je bez veze ostalo 6 kn u walletu. Znači, može i izravno s kartice... A koja još ima opcija uz "add funds"?

Offline marac_gt

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: marac_gt
    • Garazna vrata
« Reply #275 on: October 18, 2011, 13:28:03 »
Nisam znao ovo, ja sam neki dan prvi put nešto kupovao, pa sam mislio da novci moraju ići u wallet. Tako mi je bez veze ostalo 6 kn u walletu. Znači, može i izravno s kartice... A koja još ima opcija uz "add funds"?

Ja sam isto tako prvi put al, ovako mi puno bolje odgovara, za opcije plaćanja ja samo znam za taj "add funds to wallet" i "direktno"  ;D
kolko treba tolko daš, za neku treću opciju osim bona neznam.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #276 on: October 18, 2011, 13:32:14 »
Ja sam isto tako prvi put al, ovako mi puno bolje odgovara, za opcije plaćanja ja samo znam za taj "add funds to wallet" i "direktno"  ;D
kolko treba tolko daš, za neku treću opciju osim bona neznam.
Nisam mislio doslovno opciju, krivo sam se izrazio. Mislio sam, što piše na Storeu osim "add funds" za tu "direktnu" kupnju?

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #277 on: October 18, 2011, 13:33:30 »

Visa electron, imo 50 i nesto sitno otprije dodao mi tocno kolko je trebalo za dlc kad sam ga stavio u kosaricu. Mislim da sam sad na 0kn

Od autiju vozio sam ono sta mi se svidja , uglavnom premium reko bi 20-ak al bas onako dulje. Vecinu sam provozo bar po par krugova. I sta tebi smeta da dodju novi auti? Ovo sto sam nabrojo su onako neki moji osobni favoriti sto ti hoces ili neces necu ulazit.

Ne smeta mi, samo hocu vidjeti kolko si vozio auta, tj. mozda ti i ukazati koliko zapravo imaš još prostora za daljnju voznju i bez tih novih auta!

Iako od viška glava ne boli.
psn-id: GTS-Klocna

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #278 on: October 18, 2011, 13:41:42 »
Da sam htio vozio bi ih ne brini.
Nebi nove trazio da nisam odvozo sve sta me interesira.
S ovim tc autima imam dojam vec vidjenog iliti isto sranje drugo pakovanje.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #279 on: October 18, 2011, 13:50:29 »
R32 Skyline RM je super 8)

pomalo si prebacujem aute iz kamiona u garažu, ima super stvari (ipak ;D )

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #280 on: October 18, 2011, 13:57:17 »
Svi Skylinei su super. Svi su 4WD ali im se moze kupiti Variable Differential (to je jedni dio koji se uopce moze kupiti osim turbina) i onda im se moze postimavati prijenos okretnog.

Ukratko, svaki se moze voziti kao RWD i stvarno su sjajni, pogotovo kokpiti i zvukovi.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #281 on: October 18, 2011, 14:03:32 »
Evo, primio mi Visu Electron od PBZ, kupio sve. Malo skupo, ali jebga. Probat cu stavit aute online, pa probajte.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #282 on: October 18, 2011, 14:04:59 »
Sve je vec instalirano.
Jebe me to sto mi ostavilo na bonu iznos ni vrit ni mimo. Uostalom i ti bi to htio izbjec.

Našao frenda sa karticom pa ću vidjeti kako će funkcionirati... HR account koristim samo za GT5, tako da mi je glupo da mi ostane visiti taj "kusur" od bona...

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #283 on: October 18, 2011, 14:07:01 »
Da li će jednu kreditnu karticu prihvatiti na više accounta? Pretpostavljam da hoće, ali s njima nikad ne znaš ;D

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #284 on: October 18, 2011, 14:19:42 »
Da sam htio vozio bi ih ne brini.
Nebi nove trazio da nisam odvozo sve sta me interesira.
S ovim tc autima imam dojam vec vidjenog iliti isto sranje drugo pakovanje.

Tolke aute nisam ni primirisao, ni recommended aute pol ekipe nije odvezla po pol sata, a svi gladni auta. Daj još, daj još. I onda dođu i kladim se da će ih se vozit tjedan dana. Uostalom ko vozi sa bilo kojom kamerom osim onom di se vidi cijeli aute ni nezna praktički koji je auto(skoro). Mislim da je to jednostavno gunđanje i izvoljevanje! ( nemoj mislit da se ovaj post odnosi osobno na tebe).
psn-id: GTS-Klocna