Author Topic: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo  (Read 176646 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
Re: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo
« Reply #315 on: October 18, 2011, 18:46:05 »
Ajoj a taman mi se hvalio kak ima prek 1000 auta i da ih je skoro sve skupio kad su glitch-ali....sve se vraca sve se placa!!  :D

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #316 on: October 18, 2011, 18:46:11 »
Auti se mogu sherati (posuditi, ono, set to online), pa mislim da bih ubuduce mogao uzimati samo staze.
Kakva korist od takvog šeranja?!
Na GTPlanetu sam pročitao da ima nekakav glich u vezi posuđivanja tj. da posuđeni auto ostane u garaži i vlasnika i onoga tko je posudio . Ali ja se ne bih zamarao s takvom opcijom jer kolko sam skužio ima nekakve veze sa brisanjem Game data . Osim toga možda su i popravili taj tzv.  borrow glich

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #317 on: October 18, 2011, 18:52:43 »
Ajoj a taman mi se hvalio kak ima prek 1000 auta i da ih je skoro sve skupio kad su glitch-ali....sve se vraca sve se placa!!  :D

A napravi hr account za online i prebaci potrebne aute...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #318 on: October 18, 2011, 20:13:27 »
@Kaz_Yamauchi
山内 一典

"Resolving the problem with using the DLC on multiple accounts, is not simple."

"t would be best if we could attribute the entitlement to use the DLC items to multiple accounts in the same PS3,"

"but there is nothing like that in the PSN setup, and we can only assign the entitlements per User ID."

"There just isn’t a good solution for this I can think of."

"The entitlement to these non-onetime DLC’s can’t be attributed to the PS3 console."

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #319 on: October 18, 2011, 20:21:12 »
Ma sad i on sere kvake. Ajde razumio bih da je zaključao aute i ove pizdarije od boja i odjela , ali staze je definitivno trebao staviti da se bar mogu koristiti na svim accountima koje imamo na konzolama.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #320 on: October 18, 2011, 20:29:17 »
Nema ni posudjivanja ovih auta, isto kao i chromeline/stealth. Kupujte sve skupa tko misli vozit aute, jesu skupi ali su odlicni. Staza jos odlicnija. Cekamo sljedecu.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #321 on: October 18, 2011, 20:30:48 »
A gle, jednostavno nisu htjeli dati da se na dlc-u puše novci. Ali mi nije jasno kako nisu mislili na slučaj kvara konzole i na sve one vlasnike konzola koji nemaju PSN podršku u svojoj zemlji.

Čuo sam da je na fifi (nogometu) to već odavno uvedeno. A isto tako je na Xbox Live-u od kada postoji. Jednostavno, sve ono što kupiš vrijedi samo za taj account. No, za razliku od Sony-a tamo možeš prenijeti na drugu konzolu sve to što kupiš. I isto tako, Microsoft dopušta da možeš iz bilo koje zemlje kupovati kreditnim karticama. Ja sam bez problema svojom kreditnom kupovao na UK accountu.

Da se ovo dogodilo na izlasku igre ne bi se digla tolika prašina, osim možda onih koji nemaju svoj PSN, ali bi se tada snašli. Ali gomila ljudi je igrala igru aktivno godinu dana i sad bi trebali prijeći na drugi account i igrati iz početka? Suludo

I dalje mislim da će Kaz (ili Sony, ili svi zajedno) morati pronaći nekakvo riješenje. Uvjeren sam da na ovome neće ostati jer, ako si neće dopustiti da si ovim kvare reputaciju. Ako su mislili raditi još dlc-a i prodati ih onda se ovo mora promijeniti ili ljudi jednostavno neće htjeti kupovati. Kako god okreneš, ukoliko ne riješe, puše na dugoročno.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #322 on: October 18, 2011, 20:38:37 »
Čekaj, ako ti crkne PS3, upišeš email i password na novoj konzoli i skineš ili je sa GT5 druga stvar?!
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #323 on: October 18, 2011, 20:44:39 »
A ne kužim zašto njegov DLC mora biti nešto posebno . I do sada zu za večinu igara izlazili raznorazni DLC sadržaji koji uglavnom nisu bili ovako vezani za određeni account. Možda je takvih DLC-ova i bilo a možda i nije , neznam , al ovo je zasigurno antireklama za PD i Sony.Ako je baš bilo pitanje para, kao što si rekao , dugoročno je ovo pušiona

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #324 on: October 18, 2011, 20:45:25 »
Ajmo se stavit u njegovu poziciju!

Da dam da se može na više accounta , onda se zna da je to pushiona žešća jer će svi sherat! i bossovi neće biti zadovoljni rezultatima.

Ili da neda pa da im je ekonomski isplativije, pa će bossovima donijeti lovu pa će oni odobriti i čak forsirati nove dlc-e. Time dobiva GT zajednica tj. mi!

Ja ga podržavam!

Trećeg za sada kako kaže nema, jednostavno postojeća PSN struktura to ne dopušta.

A i koji je to postotak ljudi kojima će se u međuvremenu pokvarit pleyka? I ako hoće da li sejvanje gamedate na usb sačuva sve što si kupio?
psn-id: GTS-Klocna

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #325 on: October 18, 2011, 20:45:35 »
Koliko znam ovaj dlc se na drugoj konzoli ne vidi, bar je tako bilo sa amarovim dlc-om u subotu, a ovo se koliko vidim ništa ne razlikuje od njega

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #326 on: October 18, 2011, 20:46:22 »
Čekaj, ako ti crkne PS3, upišeš email i password na novoj konzoli i skineš ili je sa GT5 druga stvar?!
Pa pokušaj sada opet otići na Store i klikni na GT5 DLC pa vidi šta će ti napisati

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #327 on: October 18, 2011, 20:46:49 »

Ili da neda pa da im je ekonomski isplativije, pa će bossovima donijeti lovu pa će oni odobriti i čak forsirati nove dlc-e. Time dobiva GT zajednica tj. mi!

Netko dobija, netko puši... gomila ljudi iz principa neće htjeti kupiti, neki neće ni moći... nema tu sretnog rješenja

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #328 on: October 18, 2011, 20:53:01 »
Bubam gluposti, pošto je ovaj DLC u biti bio u apdejtu, možda ponovna instalacija otvara neke mogućnosti, da je emni kojim slučajem crkao HDD poslje DLC-a, ja bih ga morao ponovo kupovati?!
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #329 on: October 18, 2011, 20:56:19 »
Neznam , možda je to rješeno da ti sad u save fajlu stoji da je taj sadržaj otključan , al samo nagađam.