Author Topic: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo  (Read 176564 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Re: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo
« Reply #390 on: October 19, 2011, 19:41:25 »
Evo ljudi popustio sam i smirio se ,popio vode i duboko udahnuo :-\
novi HR acc je    lega_rovinj   ,pa se vidimo i još jednom veliko HVALA !

p.s. odoh još malo tugovati  :-[ :'( :-[ :-X ipak sam sentimantalno vezan za stari acc, još od davne 2007 !

tko zna, kad kazo popravi sve, mozda se i kizo vrati svom iz 2007
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #391 on: October 19, 2011, 19:42:03 »
Evo ljudi popustio sam i smirio se ,popio vode i duboko udahnuo :-\
novi HR acc je    lega_rovinj   ,pa se vidimo i još jednom veliko HVALA !

p.s. odoh još malo tugovati  :-[ :'( :-[ :-X ipak sam sentimantalno vezan za stari acc, još od davne 2007 !

možda je blesavo, ali meni su se amerikanci sa Supporta pokazali izuzetno susretljivi i brzi kad sam ih svojevremeno kontaktirao. Možda da im je poslat upit da je otvoren account, greškom američki, pa ako ti mogu premjestit na hrvatski.
Mislim, štajaznam, ja bi probao, ništa ne košta a nikad se ne zna.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #392 on: October 19, 2011, 20:40:35 »
... hvala wersus ! ,al sad sam se pomirio sa sudbinom i šta je tu je , neču si produživat agoniju još više , ipak je moja krivica ,a to boli i boli što nisam započeo gt5 odmah s HR acc kao i svi ostali, a nisam ga počinjao, jer  slabo sam se informirao i nisam tada bio član ove LJEPE ZAJEDNICE ! ;) Zato sad  pljunem u šake i odoh u borbu (vožnju) ::)

<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #393 on: October 19, 2011, 21:00:59 »

;D ;D ;D

8) 8) 8)
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #394 on: October 19, 2011, 21:17:53 »
Može meni neko ovo objasniti na zdravoseljački. Joj oni i njihovo kompliciranje. Umjesto da za božić dobijem novi DLC sa novim stazama,autima i sl.

Zdravo seljački? Pa onaj tko sad kupi dlc u prosincu će putem novog update-a dobiti besplatno korištenje dlc-a preko svih accounta na toj konzoli. Naglasak na besplatno, jer je lako moguće da će se kasnije ta opcija morati platiti. Dakle, tko hoće koristiti dlc na više accounta neka plati. Pošteno!

Isto tako, svi oni koji kupe dlc sada, nakon update-a će aute iz dlc-a moći kupiti i u Dealershipu. Dakle, nećeš imati samo ovaj jedan auto već ćeš moći uzeti novi kad se ovaj "izrauba" i nakupi kilometara. Pošteno!

I dobiti će poklon za Božić ;D I to je pošteno ;)  Da li će biti još koji dlc do Božića, tko zna... nada umire posljednja ;)

Jedino što je nejasno je ono "crossing multiple regions". Da li se to odnosi na regije tipa Amerika - Europa - Azija ili općenito na svaku zemlju. Ako je prvo onda super, mi u Europi bi trebali moći kupovati npr. na UK accountu, a koristiti ga na HR. Ako je drugo, onda jebiga... opet će biti dosta nezadovoljnih.

No, kao što rekoh, najvažnije je da Kaz komunicira sa korisnicima. To je već veliki korak naprijed i ako bude sreće možda ubrzo stvarno sve sjedne na mjesto što se GT-a tiče

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
« Reply #395 on: October 19, 2011, 23:06:20 »
Super to ide sa Kazom, nadam se da nema veze sa Forzom. Moze biti povezano, ali neka i za Bozic kako je Stinger rekao bude nesto. Santa Kazo ;D

Mene jedino muci sta sam si sad slozio HR account sa vecinom autiju, a ne znam kad cu moci ovaj DLC prebacit tamo. Chrome line auti sa CE mi uredno rade na HR acc-u, ali ovaj DLC je drukciji... Mozda se sve to poslozi kad i ako bude tog update-a pa da mogu prebaciti na druge acc-ove ovaj DLC.
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #396 on: October 19, 2011, 23:16:12 »
I dobiti će poklon za Božić ;D I to je pošteno ;)  Da li će biti još koji dlc do Božića, tko zna... nada umire posljednja ;)
Samo ako kupiš "multiple DLC" ako sam dobro pročitao.

"Next, don’t get your hopes up too high, but PDI is also readying a X-mas present for those who’ve already bought multiple DLCs."

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #397 on: October 19, 2011, 23:22:18 »
Prvo treba zeljenu stvar dodati u kosaricu, zatim, kad pokaze da je stanje nula kuna, izabrati "add funds", te ce se s kartice dodati samo koliko je potrebno. Nema na cemu.
Radi, hvala u ime neukih.

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #398 on: October 20, 2011, 08:37:14 »
El mi moze netko pojasnit koja prednost uopce imati nekoliko accounta? To dok nije bilo HR storea pa ste otvarali na drugima ili?
 Ja imam jedan i to je to, nisam vidio potrebu za vise njih, a i online ne igram ( samo seasonal ).

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #399 on: October 20, 2011, 12:11:16 »
Moj prvi je bio UK, koji sam otvorio za PSP, a kad je dosao HR onda sam otvorio i taj.  US sam napravio radi nekih stvari kojih nije bilo na nasim (EU) storovima, a i slali smo si aute dok se moglo nekoliko dnevno po accountu.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #400 on: October 20, 2011, 13:11:26 »
El mi moze netko pojasnit koja prednost uopce imati nekoliko accounta? To dok nije bilo HR storea pa ste otvarali na drugima ili?
 Ja imam jedan i to je to, nisam vidio potrebu za vise njih, a i online ne igram ( samo seasonal ).

UK sam imao od kad sam kupio PS3 i njega sam koristio na svemu. Tek kad je došao GT5 počeo sam koristiti HR account i na njemu samo i igram GT, ništa drugo.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #401 on: October 20, 2011, 14:09:47 »
Pa ovo što Ikral veli, za množenje boja, oblekice, auti do 950000 cr vrijednosti

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #402 on: October 20, 2011, 14:22:50 »
Znaci ko nekad kad smo sličke skupljali. Panini :)

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #403 on: October 20, 2011, 14:41:44 »
Znaci ko nekad kad smo sličke skupljali. Panini :)
E da, Sandokan, Heidi, Muppet Show...

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #404 on: October 20, 2011, 14:52:31 »
ne zaboravimo Pcelicu Maju
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.