Author Topic: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo  (Read 176788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rockatansky

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Rockatansky1978
Re: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo
« Reply #75 on: October 12, 2011, 14:23:58 »
Slazem se Steady, Bathurst je ona The kultna staza u rangu sa Ringom i Spa.

I da ga ima u igri, to je staza na kojoj bi svi - apsolutno sam uvjeren - u onlineu provodili daleko najvise vremena i to bi se vozilo posvuda i uvijek. Nadajmo se da cemo Plavu planinu kad-tad ugledati u igri.

Bathurst mater, jedna od pet najboljih (meni) staza na svijetu. Visinska razlika skoro 200 metara, a onaj planinski dio izgleda nevjerovatno, omeđen zidovima tik do staze i sa usponima i padovima, pogotovo na Skyline zavoju.
Je li tko možda gledao ovogodišnji Bathurst 1000? Nevjerovatna utrka, Garth Tander pobjednik s 0.3s razlike nakon 1000 km. Najmanji razmak u povijesti trke. Uvijek je rizik početi gledati nešto što traje preko 6 sati, ali ove godine se definitivno isplatilo.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #76 on: October 12, 2011, 14:39:52 »
gledo najave kakvih je sve bolestina u proslosti bilo ali samu trku ne :(
highlights mozda.

pikes peak je must, bio u nekakvoj inacic u dvojci ovdje se mora pojavit, poligon je tu samo da ga ubace a i onaj tip u red bulletinu se izlajo a do sad su se te neke slucajno objavljene cestice ko i ona slika sa folderima obistinile tako da je moguc dolazak pikes peaka.

bilo bi fora da naprave naravno poslje "old" hockenheim :D
turska i shangai i imola npr od f1 staza i to je fino popunjeno.
silverstone i brands hatch od engleza i ajmo rec najvaznije su pokrili?
nebi bilo lose ni ono sa pspa i tt-a valencia ricardo tormo....
+ naravno originalne neke kojih nema
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #77 on: October 12, 2011, 14:41:41 »
pikes peak bi jako volio ali da bude cijela dionica
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #78 on: October 12, 2011, 15:00:20 »
Mogu danima o stazama... definitivno sam da nam prvenstveno daju prave staze za utrkivanje, a ne nešto za jedan auto i juriš od točke A do točke B.

Već sam prije pisao koliko je ostalo staza iz GT-a za PSP, da ne spominjemo starije GT naslove...

Od stvarnih staza, uvijek sam za one koje imaju više izvedenica, dakle nešto tipa Motegi, Silverstone, Brands Hatch itd... uz koje uvijek dobijete 2-3 izvedenice.

btw... što se tiče Suzuke West, mislim da je problem u box-ovima. Čine mi se premali da bi mogli stazu uključiti u igru :/

Što vi mislite?

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
« Reply #79 on: October 12, 2011, 16:48:43 »
Najbolji potez je ovo "odvajanje", odnosno, da se nemora kupit apsolutno sve.

Meni prvom ne trebaju niti novi auti ni ove Barbie oblekice...nisam tolko hardcore ko vi, ova odjelca koje osvovjim kad odem na neki Seasonal koji put i ovih inicijalnih 1000+ auta su i više neg dovoljni.

Očekival sam veća razočarenja sa samo jednom "pravom" stazom, al ak će stvarno to tredovito izdavat, onda ok...premda bi rekal da je razmak od mjesec - mjesec i pol malo previše.

Al dobro, to je samo moje malo, nimalo važno mišljenje ;D

Update je pobriso pod, DLC je ok...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #80 on: October 12, 2011, 17:32:33 »
Najbolji potez je ovo "odvajanje", odnosno, da se nemora kupit apsolutno sve.

Meni prvom ne trebaju niti novi auti ni ove Barbie oblekice...nisam tolko hardcore ko vi, ova odjelca koje osvovjim kad odem na neki Seasonal koji put i ovih inicijalnih 1000+ auta su i više neg dovoljni.

Poanta je da samo staze koštaju 3,19 funti (nebitna je valuta u ovome slučaju), a samo auti su 6,29 funti. To je 9,48 funti. Cijeli paket sa stazama, autima i svim ostalim đinđama košta 9,49 funti. Dakle, isto.

Nije mi jasno zašto ne uzeti cijeli paket? Hoćete li propasti 55 kn? Što kad dođete voziti online i odredi se za utrku baš neki od tih novih auta? Izaći ćete iz lobby-a? Tražiti da svi ostali uzmu neki drugi auto koji imate i vi? Čekati da se promjeni auto na neki koji imate? OK, jasno mi je da su teška vremena i da se nema novaca, ali mi nikako nije jasno da se na svakakve pizdarije troše novci, ali dati za dlc u vrijednosti 2 kave i sok je puno?

@ tuhelj, ovo nije upućeno direktno tebi već svima onima koji govore da neće uzeti cijeli paket ;)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #81 on: October 12, 2011, 18:01:32 »
Pogotovo nama sa GTS foruma, nama zaljubljenicima u GT5, ja bih da nemam novce posudio, majke mi.
Ne kockam, ne pušim, ne pijem(samo domaće vino), ne idem po kladionicama, ne kurvam se...

Moram negdje novce trošit, zato moja Ivana uvažava se ovo vrijeme što potrošim na forumu i vozeći GT5. Hvala Ivana.  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #82 on: October 12, 2011, 18:03:56 »
Ne kockam, ne pušim, ne pijem(samo domaće vino), ne idem po kladionicama, ne kurvam se...
Al imaš ženu koja potroši više nego što bi ti na sve gore nabrojano

Moram negdje novce trošit, zato moja Ivana uvažava se ovo vrijeme što potrošim na forumu i vozeći GT5. Hvala Ivana.  ;D

Reci da se zajebaješ?! Kako čovik uspije postati takav papučar?

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #83 on: October 12, 2011, 18:08:30 »
ako ja mogu, naravno samo u svoje ime, stvarno me ne zanimaju ni kacige ni boje, radujem se stazi, auti koji idu u paketu me ostavljaju ravnodušnog a ostatak je vakuum

jednostavno nismo svi isti
ja sam u 10mjeseci koliko igram dvaput obojao auto, a i to je bilo samo radoznalost
trube, ja nikad nisam promijenio trubu, niti ne namjeravam
kacige i tute neću ni spominjat
auti, imam jednu sportsku izvedenicu NSXa jer me ne pale ostalih XX, S2000 također, GTR također...etc
palilo me uzet miuru, zondu, staru corvettu, challengera, svašta, ali sportske verzije u 100 nijansi, a sve iste...nula bodova. I Diablo i Supru sam uzeo sportsku samo zato jer nema normalnih.
Ne želim reć da sam u pravu, nego da svak ima svoj gušt. Što bi se reklo, svaka budala ima svoje veselje.

stvarno nije ciganjenje. Najvjerojatnije ću i ja čvaknut cijeli paket, i nek im budu novcu, zaslužili su. Ali radi Spa, i nek im bude i za 2.0 radi sređenog onlinea, a za ostalo me baš briga makar platio.

i lijepo je viditi da nas ima još, dopizdilo mi da radi evidentiranja očitih nedostaka budem dežurni Pedro/lokalno vježbalište za propovjednike
(Pedro tj. onaj koji visi,a ne kolega Fedro, pozdrav Fedru  ;D)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #84 on: October 12, 2011, 18:11:12 »
OK... ne zanimaju te auti. Ali mi reci što da radim kad u subotu budem stavio da svi vozimo sa MX-5 Touring Car?

Nije mi jasno kako ove aute iz dlc-a možete dovoditi u isti kontekst sa ostalima?!

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #85 on: October 12, 2011, 18:15:06 »
Eto da i ja kazem svoje misljenje o DLC-u. Zanima me spa i ti auti. Tocka.
Ovo ostalo me ne dira ali ne dovoljno da ne kupim cijeli paket.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
« Reply #86 on: October 12, 2011, 18:18:06 »
tuhelj, ovo nije upućeno direktno tebi
Sve 5...

Svoje razloge sam i navel...premda je bil užitak vozit s volanom, nisam tolko hardcore fan ove igre ko vi.

Nit isprobavam svaki auto ko ovi, niti satima igram GT5, niti nejdem online ko vi.

Ako ću uopće i uzet neki DLC, uzet ću samo stazu...kad bi se uveli novi kupovi i prvenstva, e, to bi se već sigurno uzelo

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #87 on: October 12, 2011, 18:18:27 »
i lijepo je viditi da nas ima još, dopizdilo mi da radi evidentiranja očitih nedostaka budem dežurni Pedro/lokalno vježbalište za propovjednike

Nismo mi propovjednici, mi smo samo vec 10 godina u toplo/hladno odnosu sa Gran Turismo serijalom, pa cim je nesto pozitivno to je odmah ogroman pomak, a na negativnosti ne gledamo - iako smo ih svjesni itekako, i vise - jer ne mozes se zivcirati da bi se popravile, mozes samo pozitivno nadati da ce se ispraviti.

A kako se inace posvuda samo drvljem i kamenjem pegla po ogromnom trudu koji ljudi ulazu, onda je nekako bezveze kad vidjamo takve stvari i ovdje, jer ocekujemo vise kontruktivnosti, a manje njurganja. Ali okej, sve je to ljudski.

OK... ne zanimaju te auti. Ali mi reci što da radim kad u subotu budem stavio da svi vozimo sa MX-5 Touring Car?

Pa nista, sta, Versus i oni koji nece imati auto nece voziti, mogu fino odmarati i gleati utrku, ja ne vidim gdje je problem..

Zasto se ti nerviras zbog drugih ljudi, taj dio nikad nisam razumio? :)

Eto da i ja kazem svoje misljenje o DLC-u. Zanima me spa i ti auti. Tocka.
Ovo ostalo me ne dira ali ne dovoljno da ne kupim cijeli paket.

Pa zanimljivo je da "komplet" svega zajedno kosta koliko auti i staza zajedno, pa Polyphony poklanja opremu i boje gratis ako kupis aute i staze ;D Sto im je svakako i bila namjera kad su odredjivali cijene..

Offline Ficho750

• Karting Dominator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psn id: FICHO750
« Reply #88 on: October 12, 2011, 18:21:10 »

Nije mi jasno kako ove aute iz dlc-a možete dovoditi u isti kontekst sa ostalima?!

pa imat će ga kao i svi mi, ali ga potpuno razumijem i razmišljam kao i on.
U biti meni bi igra bila bolja da se serijski auti ne mogu tunirati. i još kad bi gume bile samo one s kojima dolazi serijski auto i to bi bilo to.
golf GTI je stvarno golf GTI, tako da se nadam da je i Murcielago stvarno Murcielago, a GT5 mi dozvoljava da virtualno sjednem u njega i da ga doživim onakvim kakvim u stvari i je (sad mi je jasno zašto ga zovu "manager killer")
Mislim, kad neko tunira MIURU, zaljepio bi mu jednu jer dira svetinju :'(

eto, istreso sam se ;D
Bolje Passat u dvorištu nego Opelove ratkape u garaži

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #89 on: October 12, 2011, 18:21:59 »
Zasto se ti nerviras zbog drugih ljudi, taj dio nikad nisam razumio?

Zato što ću onda ja ispasti pizda jer eto stavljam aute koje ljudi nemaju...

Jedva čekam da počne da se ne stavlja SPA jer je neki nisu naučili pa im je bezveze voziti ;D ;D ;D