! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Da li je netko kupovao preko kreditne kartice? Zanima me da kako to funkcionira? Da li se uzima određeni iznos nešto slično kao bon ili platiš točno koliko košta dlc?
Ja upravo kupio s kreditnom, skine ti s računa onoliko koliko treba, iako imaš i "add funds" po 35kn u "wallet", meni je draže prvi način, potvrdiš da očeš kupit uneseš podatke kreditne i skine koliko je potrebno pa ne stoje pare u "walletu"
Quote from: marac_gt on October 18, 2011, 13:19:16Ja upravo kupio s kreditnom, skine ti s računa onoliko koliko treba, iako imaš i "add funds" po 35kn u "wallet", meni je draže prvi način, potvrdiš da očeš kupit uneseš podatke kreditne i skine koliko je potrebno pa ne stoje pare u "walletu"Nisam znao ovo, ja sam neki dan prvi put nešto kupovao, pa sam mislio da novci moraju ići u wallet. Tako mi je bez veze ostalo 6 kn u walletu. Znači, može i izravno s kartice... A koja još ima opcija uz "add funds"?
Ja sam isto tako prvi put al, ovako mi puno bolje odgovara, za opcije plaćanja ja samo znam za taj "add funds to wallet" i "direktno" kolko treba tolko daš, za neku treću opciju osim bona neznam.
Quote from: STINGer on October 18, 2011, 12:44:26Da li je netko kupovao preko kreditne kartice? Zanima me da kako to funkcionira? Da li se uzima određeni iznos nešto slično kao bon ili platiš točno koliko košta dlc?Visa electron, imo 50 i nesto sitno otprije dodao mi tocno kolko je trebalo za dlc kad sam ga stavio u kosaricu. Mislim da sam sad na 0knOd autiju vozio sam ono sta mi se svidja , uglavnom premium reko bi 20-ak al bas onako dulje. Vecinu sam provozo bar po par krugova. I sta tebi smeta da dodju novi auti? Ovo sto sam nabrojo su onako neki moji osobni favoriti sto ti hoces ili neces necu ulazit.
Sve je vec instalirano. Jebe me to sto mi ostavilo na bonu iznos ni vrit ni mimo. Uostalom i ti bi to htio izbjec.
Da sam htio vozio bi ih ne brini.Nebi nove trazio da nisam odvozo sve sta me interesira.S ovim tc autima imam dojam vec vidjenog iliti isto sranje drugo pakovanje.