Author Topic: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo  (Read 176594 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
Re: GT5 DLC • Spa Francorchamps Weather + ostalo
« Reply #375 on: October 19, 2011, 17:47:23 »
Ček, tebi su i 2.0 update i DLC fail?

Ne. Fail se nije odnosio na njih. Spomenuo sam ih u smislu toga da su sad dostupni.

TG je fail. Znas da sam ja za izbacivanje svega toga iz igre, kad je vec potpuno beskorisno.

I na kraju ce opet ispast da se Dule zali..... ;D
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #376 on: October 19, 2011, 18:06:03 »
Evo ga, počeo je s današnjom pričom:

Kaz_Yamauchi 山内 一典

"Regarding the DLC usage for multiple accounts,"

"We’re planning an another update for GT5 in December. In that update users who purchased cars and tracks from the DLC already,"

"-can receive a free “family upgrade” in the PS Store, which will let all users in the same PS console use the DLC."

"And though we looked into this, unfortunately there’s no solution for crossing multiple regions."

"I’m sorry, but we have to ask you to match the region of your disc and your PSN account setting."

"People who bought the DLC cars will have those cars added to the dealers in the December update."

"After this December update you can purchase a second car and so on from the dealer."

"Next, don’t get your hopes up too high, but PDI is also readying a X-mas present for those who’ve already bought multiple DLCs."

"Good night everyone."

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #377 on: October 19, 2011, 18:23:41 »
Hebote pa ste ce do onda radit? Oni ce popravljat do kraja godine trenutni dlc umjesto da izdaju novi za to vrijeme.... :-\

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #378 on: October 19, 2011, 18:29:25 »
Amare , postoje li igdje ikakvi podaci  koliko je DLC-ova do sada prodano u regijama u kojima je do sada dostupan ?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #379 on: October 19, 2011, 18:33:35 »
Jedino sranje je što je Kizo opet izvisio :(

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #380 on: October 19, 2011, 18:40:06 »
Može meni neko ovo objasniti na zdravoseljački. Joj oni i njihovo kompliciranje. Umjesto da za božić dobijem novi DLC sa novim stazama,autima i sl.
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #381 on: October 19, 2011, 18:49:48 »
Dule, zar nisu iskoristili vrhunski TG stazu sa onim Mercedes Benz eventom?!
Ili bi ti nešto ovako: 
    ;D

Ili nedaj Bože kuglanje i nogomet... ::)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #382 on: October 19, 2011, 19:07:31 »
Jedino sranje je što je Kizo opet izvisio :(
... a nista otvaram novi acc na hHR i javim vam koji če bit , ako imate mjesta na listama da se spojimo ,jer ostavio bih i ovaj stari radi masu auta .
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #383 on: October 19, 2011, 19:12:44 »
Hebote pa ste ce do onda radit? Oni ce popravljat do kraja godine trenutni dlc umjesto da izdaju novi za to vrijeme.... :-\

Generalno, izrada updatea ih ne mora sprijeciti da izdaju jos koji update do Bozica... naravno, samo se nadam i redovno cu ga twittat da izbace novi dlc sa stazama.  :D

Uglavnom, za malo vise od 24 sata covjek je izasao sa novim rjesenjima i pokusao primiriti vecinu  korisnika. Ako nista veliki je napredak sto komunicira na redovnoj bazi i slusa savjete korisnika

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #384 on: October 19, 2011, 19:17:09 »
...u biti nije mi niti problem toliki što nemam stazu ,koliko mi je problem auti ,ako se nemogu sherati,  jer ako mi se vozi spa uvijek je netko ima namještenu ,a kad smo online i tako ja nisam nositelj sobe ,prema tome staza stvarno nije problem ,jedino ostaje taj GLUPI stav da se auti vežu za acc.
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #385 on: October 19, 2011, 19:21:25 »
jebiga, napravi hr account, kupi dlc i problem rijesen. prebacuj aute po potrebi, igraj malo karijeru i SE da skupis novce, taman da se priviknes na volan ;)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #386 on: October 19, 2011, 19:26:13 »
... a nista otvaram novi acc na hHR i javim vam koji če bit , ako imate mjesta na listama da se spojimo ,jer ostavio bih i ovaj stari radi masu auta .

Javi i onda kreni prvo po Special Events i dozvolama da odradis Level Up. Onda se primi Seasonala za zaradjivanje novaca. U medjuvremenu pocni sastavljati popis auta koji su ti nasusno potrebni, a koje zelis da ti posaljemo.

Nas 10 ti u jednom danu moze poslati 10 auta ispod milje, a sam si sa Kizouzy accounta mozes slati jedan na dan. Za tjedan dana mozes imati 80 auta samo do svih nas, s tim da ti Karticari mogu poslati i kartice, a onda samo vrtis.

Ne zaboravi na Expert Seasonale koji daju kartice za levele 21, 22 i 23. Najvise love dizes na Time i Drift trialima, to vozaj obavezno. Svi ti mozemo staviti i po neki skupi auto koji ti treba za Seasonale u share na profil, pooput Formule GT ili LMP bolida za Real World Tracks recimo.

Bit ces "sredjen" i prije nego mislis. A naravno, cim napravis HR account odmah kupi i DLC da dobijes pocetnih 15 auta + karticu za rodjendan. Preporuka za account je da postavis 1967. kao godinu rodjenja i datum rodjenja isti kao dan kad ces reirati account. Kad dobijes "1967" karticu za rodjendanski auto cim kreiras account, odmah ju posalji na Kizouzy account i sacekaj do sutra da si ju posaljes nazad, pa ju "dupaj" kroz iduce dane da si izvrtis Miuru, Ferrari 330P4, Chaparral, Ford Mark IV i Toyotu 2000GT.

I tako, bit ce to okej, ne brigaj.

ZAJEDNICA JE UZ TEBE! ;D

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #387 on: October 19, 2011, 19:26:46 »
 ;)

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #388 on: October 19, 2011, 19:36:07 »
Evo ljudi popustio sam i smirio se ,popio vode i duboko udahnuo :-\
novi HR acc je    lega_rovinj   ,pa se vidimo i još jednom veliko HVALA !

p.s. odoh još malo tugovati  :-[ :'( :-[ :-X ipak sam sentimantalno vezan za stari acc, još od davne 2007 !

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #389 on: October 19, 2011, 19:38:36 »
Odradi te 3 male utrkice u Expert Seasonalu koje Amar spominje i ODMAH ces na neki 25 level - a kartice za '66 i '67 ces sigurno i od nas dobiti, tako da mozes razmisliti i o nekom dr.datumu.

Meni se prije 2 mj. dogodio corrupted save file - ukratko, morao sam sve od nule. Sve zlatne licence, ali propadose, i boli me kuki za nove ;D sto ce ti kad si ih vec odradio
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.