Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 534508 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
A jeste se usutili, pa ni k od komentara ;D

Ni postara nema...
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
Evo linka na stream,ne zelim jos nista komentirat jer ima miljno postavki za volan i gameplay koje nisam jos prokuzio ali prvi dojam je i vise nego dobar...

http://www.twitch.tv/zoky_cro/

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Evo linka na stream,ne zelim jos nista komentirat jer ima miljno postavki za volan i gameplay koje nisam jos prokuzio ali prvi dojam je i vise nego dobar...

http://www.twitch.tv/zoky_cro/
hvala
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
Zoki, FOV smanji. Bolje ćeš osjećat auto i bit ćeš brži.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
bas mi je drago za vas, ja opet kontam kako cu iduce sedmice mjenjat boju pojasa i to me cini sretnim   :D

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
Znaci zasad sam ovak namjestio postavke za T300 i cini se ok pa probajte:

force feedback na 70%
deadzone na 0 stavit za volan,kocnicu i gas
steering i brake sensitivity na max 100

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Ja ujutro došao sa posla i dočekao me pCARS na plejki... Fino sjeo i provozao BMW M1 ProCar po Sakkitu i rekoh... To je to! Fenomenalno!

Sad idem od nule i vozim karting prvenstvo... Da ulovim From Zero to Hero...  8)

Doduše im jedan bug na T500 - kad izađeš u meni volan vuče do kraja u onu stranu prema kamo je bio okrenut kad si izašao iz trke van - patch koji to rješava je na putu (na WMD kažu da znaju za taj bug, kao i na Thrustmaster facebooku) a dotad je jednostavno.... Kad izlaziš iz trke nazad u menije neka volan bude po sredini... Ako kojim slučajem ipak vuče na jednu stranu, onda ga okreneš prema centru i samo malo na kontra stranu i tak ostaviš i neće nikam... Nazad u vožnji sve radi bez greške

Patch je za koji dan tu, tak da nema brige... A dotada je ovaj workaround

P.S. PS4 Fanatec vlasnici... Jel istina da nije baš najbolje izvedena podrška (tipa ogroman deadzone, ne radi kuplung i sl.?)
Vozi miško

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
E sad problemi trenutni:

1.Kad vozim karijeru,ne cujem onu zensku kaj prica u slusalicama i ne cujem informacije iz boxa kad mi javljaju,a dok odem na stream u isto vrijem i vidim da se cuje wtf?

2. Pola HUD-a meni fali na ekranu,uopce ne vidim mapu,broj krugova,retrovizor....a dok odem na edit hud layout to je sve tamo,sejvam na izlasku ali i dalje nemam???

3. Otisao sam na onaj driver network i prijavio se za ovo natjecanje na monzi,odvozio dobar krug ali nemogu endat session jer mi je pola opcija zakljucano,mogu samo exit stisnut kad me pita dal ocu sejvat,stisnem yes ali kad izadjem van mene nema na ljestvici a odvozio sam solidno 5. vrijeme zasad....wtf?

Jel ima itko kakvu informaciju o ovome sta sam napisao? Ivo je citas? Neznam dal je kod mene problem ili koji ku....pokusao sam pristup njihovom sluzbenom forumu ali je zakljucan i ne mogu nista nac u vezi ovoga...

Ako naidjem na jos neki bug javim.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
E sad problemi trenutni:

1.Kad vozim karijeru,ne cujem onu zensku kaj prica u slusalicama i ne cujem informacije iz boxa kad mi javljaju,a dok odem na stream u isto vrijem i vidim da se cuje wtf?

Mozda imas u opcijama da ti ne govori na mic od ps4 kontrolera, nego da ti govori u headset

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
Evo registriralo je vrijeme....ocito treba vremena proci samo,za ovo s hudom jos nisam otkrio u cemu je fora?

Edit: Treba u opcijama pod gameplay otic sa R1 na display i tamo se hud podesava,jbt neznam kak nisam vidio odmah.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ovo s Fanatec podrskom je trenutno toliko sjebano da nemam interes ni upalit igru kad ju dobijem, majkemi.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ovo s Fanatec podrskom je trenutno toliko sjebano da nemam interes ni upalit igru kad ju dobijem, majkemi.
Počelo je eskiviranje online druženja :-p

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Pocelo je to da s s Fanatecom ne mogu koristiti meniji normalno, da je FFB na mahove i da je sve trenutno posve sjebano.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Fanatec exkluzivan u svakom pogledu 8)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ma PS4 je problem, na PC sve radi normalno.