Cekaj Ivo.
Ako je tako, zasto se posve drugacije ponasaju Focus i Megane, a oba su prakticno 100% identicni auti kad se uzme u obzir tip ovjesa, snaga motora, itd?
I drugo pitanje, iako ne vozim na kontroler - ako je ovo drugo tako, zasto onda ne postoji "default" postavka s kojom se moze normalno voziti na kontroler, bez da se mora podesavati bogaoca da bi se auti mogli normalno voziti? Ono, kontroler je samo jedan, ima samo jednu x-os i nekakav default linearity bi trebao omogucavati da se auto uzme i vozi i da bude normalan.
A koliko pamtim nase veliko okupljanje od proslog petka, ni mi s volanima nismo bili sretni (niti ljudi na T300, niti oni na starim Fanatecima, niti ja sa V2), a bome nisu ni svi na kontrolerima biti presretni (uopce nisu bili).
Zasto ne postoji "nulti default" setup za sve aute?
Ne znam upotrebljavam li pravi izraz za to, ali uzet cu a primjer upravo vasu igru, dakle Ferrari Racing Legends, koji je nastao na predhodniku trenutnog enginea. Tamo se svi auti 100% sjajno voze "out of the box", dakle po defaultu, cim je linearity 1:1 (100% steering).
Ovdje je sve posve posemereno, bar ja imam takav osjecaj, a nisam jedini jbg.
Ja taj osjecaj opisujem kako sam gore napisao, dakle kao da su auti isporuceni na "nuli" ne prema svojim nekim "zadanim" voznim svojstvima, vec na "nulu" prema fizikalnom engineu. I onda je potrebno da svatko stela svaki auto posebno. Odnosno, to je neko nase zajednicko iskustvo.
Pamtim da je samo ona neka slabija formula bila relativno svima voziva.
Kartove necu uopce spominjati, mislio sam da nema sanse da itko napravi kartove da budu problematicniji nego u GT6, ali GT6 kartovi su prema ovom defaultu raj na zemlji
Sorry druze, znam da nije do tebe, ali evo, kad smo vec otvorili raspravu..